Rovio slaví: Angry Birds Space mají obrovský úspěch

Rovio slaví: Angry Birds Space mají obrovský úspěch
2012-05-01T12:55:09+02:00
• 1. 5. 2012
2

Nejnovější hra ze série Angry Birds od společnosti Rovio slaví úspěch. Vesmírnou bitvu mezi zelenými prasaty a rozzlobenými ptáky si už během prvních tří dnů stáhlo více jak 10 milionů hráčů. Rovio nyní zveřejnilo další statistiky, které mluví o počtech stažení po 35 dnech.

Angry-Birds-Space-becomes-fastest-growing-mobile-game-ever

10 milionů stažení za tři dny. To bylo číslo, které jsme považovali za velký úspěch. Otázkou bylo, jak dlouho bude schopna tato hra takové tempo růstu udržet. Nyní už známe odpověď. Rovio na svém oficiálním blogu oznámilo, že během 35 dnů, si už Angry Birds Space stáhlo přes 50 milionů lidí. Tuto hru tak můžeme pasovat na jeden z nejúspěšnějších titulů “smartphone” éry.

abs_box

Toto výsledné číslo tvoří počty stažení pro zařízení, která jsou vybavena systémy iOS, Android, BlackBerry OS, ale i verze pro desktopové počítačové systémy (Windows a Mac OSX). V tomto výčtu zatím chybí platforma Windows Phone. Ta se totiž svojí verze nových “naštvaných ptáků” zatím nedočkala. Po prvním oznámení, kdy Rovio prohlásilo, že se Windows Phone této hry ani nedočká, později otočilo. Na verzi pro systém Microsoftu se tak již pracuje. Oficiální datum jejího uvedení na Marketplace zatím však není známo. I tato připravovaná verze by měla s celkovým počtem stažení trochu zahýbat.

Pokud vás fenomén nových Angry Birds zatím minul, pak připomeneme, že se jedná o nejnovější přírůstek do jejich rodiny. Přináší nové prostředí a především nový způsob ovládání, kdy ve vesmírném prostoru hraje největší roli při vašem tahu gravitace.

Angry Birds Space pro Android

android-app-on-google-play-01

Angry Birds Space pro iOS

available_on_the_app_store

Zdroje: Rovio, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Na ZTE Blade to funguje naprosto bez problémů, a většinu času i plynule, a to už je jeho hardware nic moc…

Až udělají Angry Birds méně graficky náročné, že to půjde i na starších přístrojích. Bude to bezchybné :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat