Nový iPad a příslušenství Logitech

Nový iPad a příslušenství Logitech
2012-04-03T13:00:57+02:00
• 3. 4. 2012
4

Společnost Logitech včera oznámila uvedení nového příslušenství pro iPad třetí generace na trh v České republice. Pojďme se na těchto sedm nových produktů podívat blíže.

Mohli bychom začít například dvěma klávesnicemi, které Logitech představil. Logitech Tablet Keyboard Vám umožní na tabletu pohodlně psát a zároveň poslouží jako stojánek. Klávesnice je navržena pro pohodlné přenášení a umožňuje snadnou a rychlou manipulaci.

Logitech Keyboard Case by se mohl zalíbit těm, kteří by neradi nosili pouzdro a klávesnici zvlášť. Pokud tedy chcete svůj iPad na cestách chránit a zároveň být vybaveni kvalitní klávesnicí, je toto příslušenstvní, navrhované společně s firmou ZAGG®, jasnou volbou. Stejně jako předchozí produkt se připojuje k zařízení pomocí Bluetooth. Pokud litujete, že nevlastníte nový iPad, můžeme Vás ve spojení s tímto pouzdrem potěšit tím, že je možné jej použít i k iPadu 2.

Dalším přírůstkem do přehlídky příslušenství Logitech je bezdrátový Logitech Wireless Bluetooth Headset, tedy bezdrátová sluchátka s mikrofonem. Logitech udává výdrž až 6 hodin a dosah až 10 metrů při Bluetooth připojení. Výrobce dále deklaruje reproduktory optimalizované laserem s bohatým zvukem a mikrofon s potlačením šumu.

Reproduktor Logitech Tablet Speaker je použitelný ke zlepšení zvukového projevu nejen iPadu, ale i dalších tabletů s 3,5mm audio výstupem. Napájení zajišťuje baterie, kterou je možné dobíjet přes USB.

Ovladač Logitech Joystick for iPad mě osobně velmi zaujal. Nejvíce ho asi využijí hráči akčních her, ale hodit se může i jinde. Díky přísavkám ho snadno připevníte na čelní stranu tabletu, a pak si již užíváte pohodlného ovládání oblíbené hry. Joystick je vybaven pružinou, která ho vrací do středové polohy, takže se nemusíte bát, že by Vám herní postava utíkala, když se nebudete dívat.

Pokud Vás nezaujal Logitech Tablet Speaker a chtěli byste raději něco většího, nabízí se stojan s reproduktory Logitech Speaker Stand for iPad. Kromě kvalitního zvuku nabídne i nabíjení iPadu.

Poslední kus příslušenství, který v nabídce Logitechu přibyl, je stojan Logitech AV Stand for iPad. Stejně jako předchozí stojan nabízí bohatý zvuk a nabíjení Vašeho zařízení. Kromě toho můžete využít AV výstup a tablet připojit kabelem k televizi.

Zdroj: Tisková zpráva


Popravdě nejvíce mě zaujala první klávesnice a joystick. Oboje by našlo využití jako doplněk k jakémukoliv tabletu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Václav Pavlín

Neuvěřitelně komunikativní ajťák, který od mala smolí všelijaké texty. Začalo to vlastními stránkami, po kterých následoval blog. Relativně nedávno se objevila síť Google+, kde ho teď většinu času zastihnete, jak sdílí zajímavé příspěvky nebo píše o komunikaci. Aktuálně si k tomu přibral ještě korektury a psaní článků pro Dotekománii.

Komentáře

Odeslalo se mi to drive. Zde je primo vyjadreni Ten One Design:

Ten One Design has recently become aware of the nature of Logitech’s Joystick for iPad product. That product is in no way sponsored or approved by, licensed from, or otherwise associated with Ten One Design. We value our intellectual property and are committed to protecting it. Our attorneys are looking into the matter to determine whether Logitech has engaged in any violation of Ten One Design’s valuable intellectual property or contractual rights.

Protoze se Logitech chvasta, ze je jejich verze daleko dumyslnejsi atd. Kdyby spolupracovali a nebyli konkurenti, urcite by Logitech nenasadil stejnou cenu (20$) jako ma Fling a uz vubec by netvrdil, ze jejich joystick je lepsi.

Pro me to sprosta kopie neceho originalniho a chytreho, Logitech to jen preznackoval a pouzil misto dvou spiral, jednu celistvou spiralu, coz je ve vysledku to same.

Kluci z Ten One Design na nej maji i patent. Takze uvidime.

anonymousCZ

3. 4. 2012, 16:08

CrackonoS: a jak vis, ze nespolupraci? :P

Doufam, ze ma logitech dobre pravniky. Ten joystick je sproste okopirovan z Flingu, jen na to drze prilepili nazev logitech. Hnus.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat