Denní tisk od Samsungu v mobilu (video)

Denní tisk od Samsungu v mobilu (video)
2012-09-30T14:24:01+02:00
• 7. 1. 2011
14

Pokud sledujete náš blog pravidelně, tak jste zajisté viděli a četli článek Wooky Samsung–české knihy (video). Ten se týkal především obyčejných knih, ale pokud vás více zajímá denní tisk, tak následující video vás potěší. Aplikace Press Reader je určena hlavně pro čtení denního tisku z celého světa a dokonce i z České republiky.

Bohužel jsem tuto aplikaci nenalezl v Android Marketu a tak zatím je dostupná pouze pro majitele telefonů Samsung Galaxy S s Androidem 2.2 a případně i jiným verzím. Prosím napište do komentářů, jestli jste se s ní setkali i na jiných mobilech, děkujeme.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Již druhy den se mi nedaří zakoupit žádný denní tisk. Pise to něco o technické zavádění. Ma někdo stejný problém?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=844198

A ani to nebolelo ;-). Funguje na HTC Desire s Oxygen ROM.

white.haven

8. 1. 2011, 22:57

dominik.prucha: jiste, ze s tim je problem, protoze CESTI vyvojari NEMOHOU (zatim) PRODAVAT aplikace na marketu. Press Reader neni od ceskych vyvojaru. Co je na tom k nepochopeni???

„vindis: Aplikace jako taková je vynikající.“

Nerekl bych, ze je vynikajici, jen chvalitebna. Proces prekreslovani pisma, resp., vyhlazovani, na novinach, je na ipadu znatelne pomaly – proste to dve, tri sekundy trva. A to je o nicem.

to dominik: Ale tohle je něco jiný, tahle aplikace ti nabídne jen něco jako PDFko…. žádný videa, žádný interaktivní fičury a v tom PDF si ten Computer můžeš předplatit už nějakej ten pátek.

dominik.prucha

8. 1. 2011, 12:36

Jen škoda že tak před 14 kluci ze živě říkali že na androidu je problém právní atd.. a že computer nemohou na android prodat

PressReader je dostupný i na iPhone/iPadu. Dle videa bych řekl, že pracuji stejně. Což by znamenalo, že budou mít i stejná pravidla.
Prvních 7 výtisku je zdarma a to na jakýkoli výtisk (český i zahraniční). Po překročení už je potřeba se zaregistrovat a za další platit. Na naše poměry je cena přemrštěná. Třeba MF DNES stojí dvakrát víc než papírový a není kompletní. V základu jsou tam pouze zprávy, sport, ekonomika a regionální zprávy (výběr pouze mezi Prahou a Vysočinou). Chybí tam přílohy.

Aplikace jako taková je vynikající. U tabletů může nahradit ty papírové. Jen ta cena. Navíc obsahuje tisícovku titulů, takže si můžete prohlédnout, jak vypadá zahraniční tisk jako The Washington Post, USA Today, The Guardian atd.

K čemu je to dobré? Mám za 80Kč měsíčně internet v mobilu atím pádem všechny noviny- Blesk, Aktuálně.cz,Mobilmánii,Technet,21.století,
RF Hobby-časopisy.

Nemá někdo .apk pro SGalaxy 3? A kolik je cena po vyčerpání limitu zdarma?

Já ji mám na Galaxy Tabu :) zkoušel jsem ji…7 novin jsem stáhnul, další si musíte zaplatit. Horší je, že máte na výběr jen z pár českých novin. Jinak je program opravdu dobrý…

Pro ostatní přístroje je k nalezení na XDA :-). MF Heute mi dovoluje stáhnout jenom 7 čísel, pak chce za každé další platbu 0.99$, což mi přijde dost. Ale počin je to skvělý, jen to chce více titulů. Také jsem nepřišel na to, jak nastavit „svou“ regionální přílohu. Stahuje se mi mutace pro Vysočinu.

Pozn. v nastavení provést volbu stahování čerstvých novin přes wifi.

Ja jsem se s tim setkal uz pred vanocema, bohuzel po par dnech to chce registraci a samozrejme zaplatit.

Přemysl Vaculík

VIP 7. 1. 2011, 14:32

zřejmě v české verzi nejsou ještě poplatky, zatím jsem nemusel za nic zaplatit.

pouzivame na iPadu..jen skoda tech premrstenych castek za casopisy..kdyby to bylo preplatny typu Murchod Daily za 99 centu za tyden to by bylo neco jineho

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat