Samsung Gloria: sedmičkový tablet s QWERTY klávesnicí?

Samsung Gloria: sedmičkový tablet s QWERTY klávesnicí?
2012-09-30T14:24:16+02:00
• 8. 12. 2010
10

Samsung nám ukazuje, že se svým androidím tabletem Samsung Galaxy Tab, slaví úspěch. Za dva měsíce pobytu na trhu dokázal prodat přes 2 miliony kusů. Ale co takový tablet s Windows 7? Připraví si Jihokorejec něco pro fanoušky tohoto operačního systému?

Vypadá to že ano. Samsung by měl koncem prvního čtvrtletí nebo začátkem druhého roku 2011 představit tablet s operačním systémem Windows 7, který by se měl jmenovat Samsung Gloria. Mělo by se jednat o 10 palcový tablet s výsuvnou QWERTY klávesnicí, který výrobce doplní vlastním exkluzivním softwarem.

image

(Předběžný obrázek nám naznačuje přítomnost kamery pro videohovory.)

Více podrobností prozatím není dostupných. Jedno je ale jisté. Samsung nebude jediným výrobcem tabletu s Windows 7 na palubě. Své plány pro příští rok totiž nedávno představila firma Acer.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

koalalumpur

9. 12. 2010, 23:42

portapro, no ved to, s tou vyklopnou konstrukciou by to bolo super ale takto s normal vysuvanim pri 10 palcoch to bude neprakticke

Vlastní exkluzivní software… ajaj

koalalumpur:Ano,asi by po stránce HW bylo lepší vzít nějaké 10″ tablet PC,co dnes stojí okolo 12k,ale mě se to líbí,a moc…kdyby to měl HW k světu(intel HD graphics,2 jádrovej atom) a výklopnou konstrukci jako shift,tak to beru i za 20k

white.haven

9. 12. 2010, 21:31

Tabu se neprodaly 2 miliony za dva mesice, ale predpoklada se prodej 1,5 milionu do konce roku.

koalalumpur

9. 12. 2010, 21:27

portapro, no ale toto má 10 palcový displej, čo je moc na UMPC, od 5 do 7 by som to chapal s tou klavesnicou, takto jedine keby sa to vyklapalo ako HTC Shift

bestsleepy: Ano, ale iPad už je tu nějakej ten pátek a Tab je „žhavá“ novinka. Počkej až dorazí iPad 2, který by měl být víc „revoluční“.

Jsem majitelem obou zařízení a každé má svá + i – a jsem z obou nadšen:)

Muthore, pochop, ze ne vsichni jsou ovce a proto nemusi preferovat bludy, ktere jim kaze S. Jobs. pokud samotnych Samsung Tab se prodaly uz 2 miliony tak musi ti byt jasne, ze hodne lidi potrebuje neco jine nez iPad a filozofie Apple. smir se Muthore s faktem, ze iPad zdaleka neni idealni.

NÁDHERA!!!!!!!!!!!!!!Konečně něco s W7 co po dlouhé době vypadá k světu
Ať žije UMPC!!!!

No jo, bude to mít software pro Windows 7 od Samsungu = pěkné, ale neskutečně pomalé a zasekané. Děkuji nechci – zůstávám u iPadu :)

Teda, ten se mi líbí, škoda, že to s cenou bude asi uplně někde jinde než by mělo.. :/

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat