HTC Desire Z : desing a fotoaparát (fotogalerie)

HTC Desire Z : desing a fotoaparát (fotogalerie)
2012-09-30T14:24:32+02:00
• 11. 11. 2010

on

Do rukou se nám dostal androidí komunikátor HTC Desire Z, který se pomalu začíná prodávat i v ČR. My jsme toho využili a vyfotili jsme pro Vás pár snímků, na kterých je nejen samotné zařízení, tak i fotografie pořízené jeho 5 MP fotoaparátem.

IMAG0067 IMAG0071 IMAG0072

Přední straně HTC Z dominuje 3,7″ kapacitní dotykový displej s rozlišením 480×800 px, schopným zobrazit 262 000 barev. Pod ním nalezneme klasická androidovská tlačítka. Úplně dole se nachází optický touchpad.

IMAG0074 IMAG0073 IMAG0079

Pro ovládání telefonu lze kromě displeje využít také hardwarovou QWERTY klávesnici s 43 klávesami a dvěma programovatelnými tlačítky.

IMAG0076 IMAG0075 IMAG0080

Tlačítko pro vypnutí a zapnutí telefonu se nachází na horní hraně zařízení, na které také nalezneme 3,5mm jack pro sluchátka. Pravý bok telefonu  výrobce obsadil spouští pro fotoaparát. Na levém boku nalezneme tlačítka pro ovládání hlasitosti  a micro USB výstup.

HTC Desire Z 5 MP FOTOAPARÁT

Ve srovnání s HTC Desire HD, dostalo Z pouze 5 megapixelový fotoaparát. Myslím si, že pro komunikátor s QWERTY klávesnicí je i tak dostačující. Fotoaparátu nechybí přisvětlovací LED dioda a poradí si také s natáčením videí v HD rozlišení (720 p).

Při focení závisí hodně na světelných podmínkách. Za dobrého slunečního světla vypadají fotografie velmi povedeně. Při horším světle však snímky ztrácejí svou kvalitu a ostrost fotografií rapidně klesá.

Pokud uvažujete o koupi tohoto zařízení, tak se Vám může hodit i český manuál pro HTC Desire Z, který ještě není dostupný ani na stránkách výrobce. Stáhnout ho můžete zde.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat