Vodafone: nový Android a slider

Vodafone: nový Android a slider
2010-09-29T00:14:53+02:00
• 29. 9. 2010
5

Jak už bývá zvykem, tak operátoři si libují v brandovaných telefonech. Konkrétně Vodafone měl u nás úspěch s levným smartphonem Vodafone 845, který běží s operačním systémem Android. Nyní přichází s další zprávou o novém Vodafone 945, u kterého není zatím známá cena, ale očekáváme podobnou jako u předchozí verze.

Vodafone945

Opět se jedná o telefon s Androidem, ale ve verzi 2.1. Další technické specifikace jen potěší, ale rozhodující bude cena a dostupnost, protože se stále neví, jestli se objeví u nás. Nechme se překvapit a zde jsou specifikace:

  • 3.2 palcový WQVGA (240×400) kapacitní displej
  • HSDPA, GPS, WiFi, Bluetooth
  • 5 megapixel kamera s bleskem
  • 300 MB vnitřní paměti, microSD
  • barvy: černá nebo stříbrná

Tímto Vodafone představil nástupce původní verze, ale jetu ještě jedna novinka, která bude patřit zřejmě k těm nejlevnějším mobilům. Vodafone 553 nebude žádný další chytrý telefon, to znamená, že nenajdete na něm ani Android, ale může potěšit nenáročné uživatele. Model 553 je slider s plnohodnotnou hardwarovou klávesnicí a dotykovým displejem, který bude asi rezistivní a jeho úhlopříčka je 2.8 palce. Tentokrát na něm objevíte předinstalovanou Operu Mini 5 a Vodafone’s 360 People address book.

vodafone553_black_widgets

Už od pohledu se bude jednat o levnou stylovku. K dalším technickým specifikacím patří 2 MP kamera, Bluetooth, FM rádio a microSD.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Ta 945ka vypadá opravdu zajímavě, narozíl od 845ky (na jejímž designu snad ani nemohl pracovat žádný designér) se na ni dá dívat, displej 3.2 je už dostatečný a kapacitní technologie je rovněž krokem kupředu… Zbytek standart, pokud foťák nezabijí absencí AF a dají do toho solidní baterii- řekněme že vzhledem k nenažranosti andoridů by takoých 1500mAh docela šiklo- byl by to za cenu do 5000Kč zřejmý trhák…;)

No 945 vypadá zajímavě, uvidíme až se objeví podrobnější specifikace. Zatím uvažuji o HTC Wildfire.
http://www.gsmarena.com/vodafone_945-3533.php

mě by spise zaujimal procesor 945

Zdravím, ta 945ka zní fakt pěkně hned bych ji vyměnil místo V845. Na netu jsem našel, že by měla mít i rozlišení 480 x 272, tuší někdo co je správně? Díky

Hmm ten první telefon vypadá zajímavě. Beztak to bude nějaký brandovaný Huawei, ale pokud tam dají baterku aspoň 1200 mAh a cenu do 4500, tak to bude bomba.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat