CP11 – telefon pro staré lidi

CP11 – telefon pro staré lidi
2012-09-30T14:01:55+02:00
• 25. 5. 2010

Již podle vzhledu poznáme, pro koho bude tento mobilní telefon především určen. Stačí si vzpomenout na známý mobilní telefon ALIGATOR, který se mohl pochlubit také tak velikými tlačítky, kteří ocenili především staří lidé. Tentokrát tu máme mobilní telefon od firmy Just5, který nese označení CP11.

Mobilní telefon CP11 se kromě velikých tlačítek může také chlubit daleko větším displejem ve srovnání s konkurencí. Z počátku však vypadá jako obyčejný dvojřádkový displej. Stačí však zmáčknout jediné tlačítko a z malinkého displeje dostáváme 2,2 LCD displej. Vybavený bude základními funkcemi ( volání, posílání SMS zpráv, FM rádio ) Znovu zde nebude chybět SOS tlačítko.


Jeho jednoduché ovládání, veliká tlačítka a sympatický desinge, z něho dělají výborného pomocníka pro staré lidi. Snad jen dodat, že u těchto telefonů je velmi dlouhá výdrž baterie.


Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat