Dotekomanie.cz

Samsung ukáže Galaxy F54 5G už příští týden

F54 5G 1519x675x

Zdroj: Samsung

Oficiální představení modelu Galaxy F54 5G od společnosti Samsung je téměř za rohem a poslední týdny se ještě stihly postarat o zveřejnění téměř kompletní sestavy prvků výbavy. Stejně jako u předchozích generací, tak i teď bude telefon hledat uplatnění ve střední třídě. Jihokorejský výrobce by mimochodem měl u zařízení nabídnout delší softwarovou podporu.

Zlatá střední cesta

Novinka na veřejnosti vystoupí s 6,7palcovým Super AMOLED+ displejem. Dále u něj nasadí Full HD+ rozlišení, 120Hz obnovovací frekvenci nebo odolné sklo Gorilla Glass 5 od Corningu. Srdcem se stane procesor Exynos 1380, kterému nechybí ani 5G modem. Co se týče paměťových verzí, tak jich možná bude více než jedna. Zatím je potvrzena 8GB paměť RAM po boku 256GB interního úložiště.

Vzadu lze vyhlížet až tři objektivy fotoaparátu (108 + 8 + 2 MPx), LED blesk na přisvětlení záznamů či článek baterie o velikosti 6 000 mAh. O rychlejší dobití se zasadí podporovaná technologie 25W nabíjení, přestože prodejní balení podle aktuálního trendu nemusí vůbec obsahovat patřičnou koncovku nabíječky.

Zdroj: Gizmochina

Mezi zbývající specifikace údajně také patří přední 32megapixelová selfie kamerka a operační systém Android 13 pod nadstavbou One UI 5.1, u něhož Samsung předem slibuje celkem 4 hlavní aktualizace. Tisková konference proběhne v úterý 6. června, kdy zjistíme datum zahájení prodeje nebo doporučenou cenovku. Každopádně se hovoří po přepočtu o částce kolem 9 600 Kč.

Zdroje: sammobile.com, gizmochina.com

Exit mobile version