Dotekomanie.cz

Vychází Android 14 Beta 2, tentokrát i pro mobily od jiných výrobců

Android14 6000x3368x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Google nedávno vydal Android 14 Beta 1.1 s opravou několika chyb a dnes zde máme  druhou veřejnou beta verzi. Systém se tak blíží k finální podobě a co nevidět začne ladění konečné verze. Sice se Google pochlubil novinkami, které systém přináší, ale o nich již nějakou dobu víme, jak se je daří objevovat v systému.

Android 14 Beta pro další zařízení

Současně jsme se dočkali představení bet averze pro další mobily od výrobců jako Vivo, Lenovo, Oppo a dalších. Celkem netradičně se zapojuje i nováček na globálním trhu, Tecno. Právě tato firma se snaží na sebe upozornit nejrůznějšími zajímavě vybavenými smartphony a nyní asi chce dokázat, že jí záleží i na aktualizacích. Snad to bude mít vliv i na dobu podpory.

Níže je uveden seznam zařízení, na kterých je možné začít testovat Android 14 Beta, jen u několika výrobců zatím není známo, které mobily byly zařazeny do beta programu. V seznamu je také jeden ohebný mobil a jeden tablet.

Pakliže se chcete zapojit do testování, stačí navštívit stránku Googlu, kde je rozcestník na jednotlivé beta programy výrobců.

Zdroj: OnePlus

Zdroje: xda-developers.com, reddit.com

Exit mobile version