Dotekomanie.cz

Oppo F23 5G je novinka s „mikroskopem“

OPPO F23 5G 1280x720x

Oppo F23 5G; Zdroj: Oppo

Společnost Oppo měla velké ambice a plány s vlastními procesory pro mobilní telefony, ale projekt je ukončen, a to celkem rychle. Zřejmě se bude více věnovat mobilním telefonům a používání technologií svých partnerů. Dnes tak pokračuje v představování a světlo světa spatřil model Oppo F23 5G.

Oppo to zřejmě vzdává s vlastními procesory a koprocesory

Oppo F23 5G

Nový mobilní telefon má nastavenou cenu v přepočtu přibližně na 6 600 Kč, přičemž za danou částku se asi objeví i v Česku. Oppo F23 5G tak zapadá do střední třídy, spíše té nižší. I tak může zaujmout relativně dobrými specifikacemi, v kterých například nechybí rychlé nabíjení 5000mAh baterie nebo stereo reproduktory.

Oppo F23 5G; Zdroj: Oppo

Oppo na oficiálních stránkách nějak zapomnělo uvést, jestli má mobil AMOLED nebo LCD displej. Ten se může chlubit 120Hz obnovovací frekvencí a Full HD+ rozlišením. O výkon se stará Snapdragon 695 s přímou podporou pro mobilní sítě páté generace. Oppo F23 5G má ve výbavě ještě konektor pro sluchátka a čtečka otisků prstů je na boční straně mobilu.

Zadní strana není nějak neobvyklá, aspoň při letmém pohledu. Hlavní snímač má 64MPx rozlišení a pak jsou zde dva s 2 MPx. Právě jeden z nich je určen pro mikroskopické focení, tedy má až 40x přiblížení. Dá se říci, že se mobil bude možností mikroskopu, ale je nutné brát v potaz, že má foťák slabé rozlišení.

Specifikace

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version