Dotekomanie.cz

Xiaomi Band 8 nebude jen běžný chytrý náramek [aktualizováno]

Xiaomi Mi Band 7

Xiaomi Band 7; Zdroj: Dotekomanie.cz

Aktualizováno 14. 4.

Xiaomi Smart Band 8 se má představit již 18. dubna, ale jak naznačují nejnovější úniky, tak nepůjde jen o další generaci náramku. Xiaomi plánuje i módní řemínky a také půjde použít toto příslušenství i jako náhrdelník, případně jej umístit i na botu. Novinka by se měla později představit i na globálním trhu pod názvem Xiaomi Band 8.

Zdroj: GSMArena (se souhlasem)

Původní článek 3. 3.

Xiaomi zazářilo v kategorii příslušenství zejména svým chytrým náramkem. Ten se ale postupem času měnil a dnes dokonce máme k dispozici Pro verzi, která více připomíná chytré hodinky. Základní Xiaomi Mi Band 7 (recenze) má ale běžnou konstrukci. Další generace zřejmě projde změnou, a to vcelku důležitou.

Xiaomi Smart Band 8

V tuto chvíli prochází certifikací nadcházející zařízení označené jako Smart Band od Xiaomu u korejského úřadu NRRA. Současně máme k dispozici první dvě fotografie. Ty odhalují, že dojde na změnu konstrukce. Místo toho, aby se samotné tělo vkládalo do řemínku, tak společnost zvolí odnímatelné části, které budou využívat proprietární řešení. Nepůjde tak použít jakýkoliv řemínek k běžným hodinkám.

Zdroj: GSMArena (se souhlasem)

Novinka dostala kódové označení M2239B1, přičemž se odhaduje, že finální název bude Xiaomi Smart Band 8 pro Čínu a Xiaomi Band 8 pro zbytek světa. Bohužel více informací zatím nemáme a budeme si muset počkat na další únik. Dá se ale předpokládat, že se nabídne minimálně stejná výbava jako u současné generace.

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com

Exit mobile version