Dotekomanie.cz

iOS 16.4.1 přináší důležité opravy

ios16 3509x1974x

Zdroj: NextPit (se souhlasem)

Dobrá zpráva pro jablíčkáře. Apple vydal novou aktualizaci iOS 16.4.1, která opravuje chyby týkající se emoji a Siri. Pokud tedy máte problémy s těmito funkcemi, doporučujeme vám si aktualizaci co nejdříve stáhnout.

iOS 16.4.1

Jak aktualizaci nainstalovat? Jednoduše otevřete aplikaci Nastavení na svém iPhonu, zvolte sekci Obecné a tam pak vyberte Aktualizace softwaru.

Podle oficiálních poznámek od Applu, tato aktualizace opravuje chyby, které způsobovaly, že emoji s tlačícíma rukama nezobrazovaly varianty tónu pokožky a Siri nereagovala na některé dotazy. Kromě toho, aktualizace také řeší dvě bezpečnostní díry, které byly aktivně zneužívány.

Zdroj: Dotekomanie.cz

Je fajn vědět, že Apple se snaží co nejrychleji řešit softwarové problémy, které uživatelé hlásí. Aktualizace je k dispozici pro všechny iPhony, které dokáží spustit iOS 16, tedy všechny iPhony od modelu 8 a novější.

Není to jen zlepšení pro uživatele iPhonů, ale také ukazuje, že Apple si uvědomuje důležitost bezpečnosti pro své uživatele. I když se zdá, že aplikace Počasí stále trpí výpadky, tato aktualizace se jí nevěnuje. Problémy s touto aplikací pravděpodobně spočívají na straně serveru, takže Apple nemusí aktualizovat iOS, aby je řešil.

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version