Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – Garmin, se SIM, se satelitní technologií i velmi levné

hodinky (4) 1280x720x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – luxusní, drahé, unikátní i velmi levné

Huawei Watch Buds

Na konci minulého roku Huawei představil Watch Buds, hodinky se sluchátky v těle. Jedná se relativně o unikátní koncept spojení, byť ne zcela originální. Česká cena je nastavena na necelých dvanáct tisíc korun, ale je nutné brát v potaz, že se jedná o dva produkty v jednom.

Garmin fenix 7X Sapphire Solar

Garmin je poměrně známá společnost, a to i v oblasti chytrých hodinek. Sice model Garmin fenix 7X není zcela nový, i tak na současném trhu zastává pozici top modelu. Nyní se objevuje varianta se safírem a solárním nabíjením v českých obchodech.

Huawei Watch Ultimate Sport

Nejmodernější hodinky do Huawei, Watch Ultimate, se čím dál více objevují v českých obchodech. Nyní zde máme základní model, který i tak začíná na necelých osmnácti tisících korunách. Vzhledem k výbavě a pokročilým technologiím se jedná o pochopitelnou cenu.

Prixton SW37

Po velmi drahých hodinkách zamíříme na opačné spektrum trhu s modelem Prixton SW37. I tak zde kromě nízké ceny najdete i přímou podporu pro GPS, takže se hodí pro zaznamenávání tratě i bez nutnosti použití smartphonu. Ostatně mají i slot na SIM kartu. Dokonce podporují chytré asistenty a výdrž se má pohybovat kolem sedmi dnů.

Prixton AT806

S cenou jdeme ještě níž. Prixton AT806 je spíše chytrý náramek, než tedy hodinky, ale má podobné funkce. I zde je podpora pro GPS a nabízí 37 sportovních režimů.

Ksix BXSW11N

Hodinky Ksix BXSW11N mají ještě nižší cenu, ale tomu také odpovídají samotné funkce. Nabízí se sportovní režimy, měření tepu a tlaku. I tak se výrobce snaží nalákat na dva pásky v balení.

CANYON SW-63

S posledním modelem dnešního výběru se dostáváme s cenou pod tisíc korun. CANYON SW-63 má jen měření tepu a spánku, tedy i sportovní režimy. Výdrž na jedno nabití se pohybuje kole čtyř dnů.

Exit mobile version