Dotekomanie.cz

Série Redmi Note 12 oficiálně, láká i na 120W nabíjení a cena začíná na 4 099 Kč

redmi note 12 proplus5G black 1821x1024x

Redmi Note 12 Pro+;Zdroj: Redmi

Redmi patří mezi ty značky, které mají jedno představení pro domovský trh a druhé pro zbytek světa, přičemž je zde většinou nějaký časová pauza. Již jsme vás informovali o Redmi Note 12 sérii, a dokonce jsme se dočkali Redmi Note 12 Pro Speed ​​EditionRedmi Note 12 Discovery Edition. Nyní zde máme přestavení série Redmi Note 12 pro evropský a tedy i český trh.

Rovnou čtyři smartphony

Redmi sice může představit mobil pod určitým názvem v Číně, ale pod stejným označením se u nás nabídne trochu odlišné zařízení. Tentokrát ale nedošlo aspoň podle našeho letmého pohledu k nějakým dramatickým změnám. V podstatě nově představená série odpovídá té z října minulého roku.

Redmi Note 12; Zdroj: Redmi

Celkem zde máme novinky v podobě Redmi Note 12, Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12 Pro 5G a Redmi Note 12 Pro+ 5G. Mobily jako takové mají podobný design, byť jde vidět mírné odlišnosti například v rozmístění zadních foťáků. Všechny jsou ale vybaveny čtečkou otisků prstů na boku a všechny lákají na AMOLED displej se 120Hz obnovovací frekvencí.

Redmi Note 12 5G; Zdroj: Redmi

Verze Pro mají trochu lepší displeje, byla použita modernější verze Flow, i tak jsou si dle specifikací panely podobné. Nejvybavenější model se může pochlubit 200MPx foťákem, 120W nabíjením a také stereo reproduktory. Ty má ostatně i verze Pro, ale foťák má 50 MPx, byť se tedy může pochlubit optickou stabilizací obrazu.

Redmi Note 12 Pro 5G; Zdroj: Redmi

Dá se říci, že se nabízí poměrně zajímavé novinky s relativně lákavou cenou. Všechny mobily míří na trh, a to i ten český, 27. března, přičemž si společnost připravila i speciální akce, v rámci kterých můžete zakoupit některé verze se slevou.

Redmi Note 12 Pro+ 5G; Zdroj: Redmi

Specifikace Redmi Note 12 Pro+ 5G

Specifikace Redmi Note 12 Pro 5G

Specifikace Redmi Note 12 5G

Specifikace Redmi Note 12

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version