Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – Apple, Amazfit, Kieslect, Wotchi

hodinky 1 1280x720x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – levné, dětské, pro dámy, i s LTE

Kieslect Smart Watch Ks

Jednoduchý design a relativně nízká cena, tak se dají popsat hodinky Kieslect Smart Watch Ks, které nabízí například 100 cvičebních režimů. Lákají na AMOLED displej a 7denní výdrž na jedno nabití.

Amazfit GTR mini

Hodinky Amazfit GTR Mini byly uvedeny nedávno a nabízí podporu 5 satelitních systémů. Mají k dispozici i extra úsporný režim, díky kterému mohou vydržet i 30 dnů na jedno nabití.

Apple Watch Ultra

Nejvybavenější, nejrobustnější a nejdražší hodinky od Applu se opět objevují v českých obchodech. Apple Watch Ultra ale nejsou pro každého. Cílí mimo jiné i na potápěče.

Wotchi W5LGY

S modelem Wotchi W5LGY zamíříme na úplně opačné spektrum hodinek. Zde je nejlákavější cena, který osciluje kolem tisíce korun. Poradí si s měřením tepu, okysličení a dokonce krevního tlaku. Nechybí podpora relaxačních cvičení.

Wotchi WD50BK

K dispozici je i model Wotchi WD50BK, který působí robustněji. Tomu zřejmě odpovídá i samotná cena. Zde ale chybí možnost měření tlaku. Naopak nabízí více softwarových funkcí.

Exit mobile version