Dotekomanie.cz

Tecno Pop 7 Pro oficiálně, míří do nejnižší kategorie

Tecno Pop 7 Pro 1251x690x

Tecno Pop 7 Pro; Zdroj: Tecno

Tecno chystá ohebný Phantom V Fold, ale to ještě neznamená, že bude vyčkávat. Dnes jsme se dočkali uvedení novinky Tecno Pop 7 Pro. I přes honosný název se nejedná o nějak výjimečně vybavené zařízení. Spíše zapadne do nižších kategorií, a to i samotnou cenou.

Tecno Pop 7 Pro

Můžeme rovnou začít cenou, která je nastavena v přepočtu přibližně na 1800 Kč, což je velmi nízká částka. Tomu ostatně odpovídá i použitý procesor. Ten byl dodán společností Mediatek a jedná se o Helio A22. I samotný displej má jen HD+ rozlišení a ani nenabízí nějak vyšší obnovovací frekvenci.

Tecno Pop 7 Pro; Zdroj: Tecno

Zadní strana má jen dva foťáky, ale jen hlavní má nějaké obstojné rozlišení. U druhého společnost raději ani nezmiňuje, kolik má pixelů. Jen stroze uvádí, že se jedná o AI kameru, takže slouží pro dodatečné efekty. Tecno Pop 7 Pro je vybaven baterií o kapacitě 5000 mAh a je podporována 10W technologie nabíjení. Specifikace ani neuvádí čtečku otisků prstů, ale aspoň je zde konektor pro sluchátka. Celkově se dá Tecno Pop 7 Pro hodnotit jako základní mobil.

Specifikace

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version