Dotekomanie.cz

Podívejte se na první snímky chytrých hodinek Amazfit GTR Mini

amazfit gtr mini 1303x812x

Zdroj: GSM Arena

Ačkoliv společnost Amazfit letos zatím neuvedla žádné chytré hodinky, objevily se čerstvé snímky Amazfit GTR Mini, které budou uvedeny v návaznosti na řadu GTS Mini, jež přináší hodiny s obdélníkovým tvarem.

Amazfit GTR Mini první pohled

Řada GTR Mini, která bude rozměrově menším ekvivalentem ke klasické řadě GTR, přichází s klasickým kruhovým tvarem ciferníku. Hodinky Amazfit GTR Mini nabídnou 1,28palcový 2.5D AMOLED displej zasazený do pouzdra z nerezové oceli. Na pouzdře se na pravé straně nachází pouze jedno jediné tlačítko. Hodinky jsou vybaveny GNSS přijímačem, který podporuje GPS, QZSS, BEIDOU a Galileo standardy.

Zdroj: GSMArena

Hodinkám samozřejmě nechybí ani funkce pro sledování zdraví. Samozřejmostí je nepřetržitý monitoring srdečního tepu, měření okysličení krve SpO2 nebo stresu. Nechybí ani podpora zaznamenávání sportovních aktivit, kterých Amazfit GTR Mini umí sledovat více než 120.

Zdroj: GSMArena

Hodinky rovněž dokáží aktivitu automaticky rozpoznat a zaznamenat. Co se energie týče, jsou GTR Mini vybaveny 500mAh baterií a jsou poháněny systémem Zepp OS.

Zdroj: GSMArena

Párování s telefonem funguje klasicky přes Bluetooth 5.1 LE. Hodinky lze spárovat s jakýmkoliv telefonem, na kterém běží alespoň Android 7 nebo iOS 12 a vyšší. Nabízeny budou v barvách půlnoční modrá, růžová a černá.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version