Dotekomanie.cz

Sony uvádí sluchátka navržená speciálně pro běžce

sony float run 1 1300x731x

Zdroj: Sony

O rozšíření nabídky bezdrátových sluchátek se protentokrát zasadila společnost Sony, která poprvé před širokou veřejností ukázala novinku s názvem Float Run nebo také pod označením WIOE610/B. Přírůstek má speciálně navržený tvar háčků za uši a žádným způsobem neomezuje sportovce během cvičení. O vypuštění do volného prodeje rozhodla až úspěšná crowdfundingová kampaň.

Hlavně na běh

Japonský gigant označuje design sluchátek jako „off-ear“, který zároveň stojí za tím, že nepodporují technologii aktivního potlačení okolního hluku. Pecky jsou součástí háčků a vůbec se nedotýkají zvukovodu. Kvalitní zvuk obstarává 16mm měnič, přitom částečně odkryté ucho dovoluje sportovci vnímat své okolí a být mimo nebezpečí. Obě sluchátka ještě spojuje flexibilní nákrčník s neklouzavým povrchem.

Zdroj: Sony

Jejich testování probíhalo na různých hlavách, účesech a pod pokrývkami hlavy. Rovněž nízká hmotnost (33 gramů) má zajistit maximální pohodlí. Komunikace probíhá přes Bluetooth 5.0 nebo výdrž činí 10 hodin. Rychlé 10minutové nabíjení přidává další jednu hodinu provozu. Výbavu uzavírá USB-C port, certifikace IPX4, fyzická tlačítka pro ovládání, vestavěný mikrofon, podporované kodeky SBC/AAC a hlasový asistent.

Výrobce do prodejního balení přibaluje ochranný vak, abyste měli veškeré příslušenství při sobě. Oficiální prodej odstartuje nejdříve od měsíce března za cenu 129,99 dolarů (tj. cca 2 832 Kč).

Zdroj: Sony

Zdroj: sony.com.sg

Exit mobile version