Dotekomanie.cz

Samsung a Ledger začínají lákat na společný krypto balíček

Samsung Ledger 2880x1726x

Zdroj: Samsung

Německá pobočka společnosti Samsung uzavřela novou spolupráci se známou firmou Ledger, která jednoznačně patří ke špičce mezi hardwarovými peněženkami na bezpečné uchovávání kryptoměn. Prostřednictvím obchodu Amazon začnou brzy prodávat speciální balíčky, jehož obsahem především bude zařízení z modelové řady Galaxy bez bližšího upřesnění. Ovšem zahraniční zdroje mají v tomto směru již poměrně jasno.

Bezpečí prioritou

Oficiální zpráva hovoří o telefonu Galaxy příští generace a vzhledem k blížícímu se představení řady Galaxy S23 je více méně jasné, že jedna z varianta bude jeho součástí. Dále také můžeme očekávat přibalení peněženky Ledger, kde se nabízí verze Nano X doplněná o funkci Bluetooth pro bezdrátové připojení k zařízení.

Zdroj: Samsung

Telefon by v základu mohl ještě získat předinstalovanou aplikaci Ledger Live, aby se uživatelé nemuseli obávat z instalace nesprávné aplikace. Celé partnerství v konečném výsledku má zvýšit povědomí nejen o kryptoměnách, ale přinést i maximálně bezpečný způsob nákupu/prodeje přes další vývojovou fázi webu (Web 3.0).

Pro případné zájemce je připraven systém registrací, který běží jen do konce tohoto měsíce. Kromě zařízení dostanete 100eurový poukaz na nákup u Amazonu a jedno NFT od mezinárodně uznávaných talentů z NFT scény. Bližší podrobnosti pravděpodobně zjistíme 1. února, kdy poprvé Samsung před širokou veřejností ukáže řadu Galaxy S23.

Zdroj: news.samsung.com

Exit mobile version