Dotekomanie.cz

Podle analytika Apple ještě neukončí výrobu iPadu Mini, nový model by mohl být představen ke konci roku 2023

iPad

Apple iPad mini 6; zdroj: Dotekomanie.cz

V poslední době se na internetu objevily zprávy o tom, že by iPad Mini mohl nahradit řada skládacích iPadů. Tyto informace poukazovaly na to, že Apple bude možná nucen ukončit výrobu iPadu Mini na úkor plánovaného skládacího iPadu. Populární analytik společnosti Apple – Ming-Chi Kuo však tvrdí, že budoucnost iPadu Mini je trochu odlišná.

iPad Mini nekončí, ještě s námi nějaký čas vydrží

V médiích se objevily informace o tom, že Apple by měl ukončit výrobu iPadu Mini v roce 2025. Ty by měly být podle těchto zpráv nahrazeny skládacími iPady. Toto však rozporuje Kuo, která říká, že iPad Mini i nadále zůstane. V porovnání se skládacím iPadem bude mnohem levnější a tím pádem každý z těchto produktů bude cílit na jinou skupinu zákazníků.

Apple iPad mini 6; zdroj: Dotekomanie.cz

Podle Ming-Chi Kua Apple v současné době pracuje na novém modelu iPadu Mini, který bude pravděpodobně uveden na trh ke konci roku 2023, případně v první polovině roku 2024. Apple plánuje uvést na trh skládací iPad a co se týče skládací displeje spolupracuje se Samsungem a LG se kterými bude pracovat na vývoji 20,25palcového skládacího OLED panelu.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version