Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – netradiční novinka, s termokamerou i velmi levné

mobily 3 1280x720x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí týden: Nově v českých obchodech – Fusion, odolné novinky a i jedna z Německa

ZTE AXON 30

Axon 30 od ZTE není novinkou, ale objevuje se konečně na českém trhu. I dnes se svými specifikacemi a cenou se jedná o zajímavý mobil, jelikož má jako jeden z mála ukrytou přední kameru v displeji přímo pod displejem.

Specifikace ZTE AXON 30

Nubia Redmagic 7

Model z února minulého roku se dostává na český trh ve verzi s 16 GB RAM a 256GB úložištěm. Redmagic 7 je sice herní mobil, ale i dnes má více vynikající specifikace, byť teda cena není nejnižší.

Specifikace Nubia Redmagic 7

Infinix Note 12 Pro

Na český trh se dostává asi nejlépe vybavený mobil střední třídy společnosti Infinix. Note 12 Pro může nalákat na 108MPx foťák, AMOLED displej a třeba stereo reproduktory.

Specifikace Infinix Note 12 Pro

Doogee S99

Na český trh také zavítala odolná novinka Doogee S99, která má ve výbavě termo kameru, i bezdrátové nabíjení. Samotná kapacita baterie je 6000 mAh a nechybí celá řada certifikací.

Specifikace Doogee S99

Exit mobile version