Dotekomanie.cz

Apple vydal iOS 16.3, přináší podporu hardwarových klíčenek nebo nového HomePodu

iPhone 14 Pro 16 6000x3375x

iPhone 14 Pro; zdroj: Dotekománie

Apple dnes vydal finální verzi operačního systému iOS verze 16.3, která se několik předchozích týdnů testovala. Nová verze přináší několik menších novinek a zaměřuje se také na opravu celé řady problémů. Stahovat můžete už nyní na všechny telefony podporující iOS 16.

Nová verze iOS 16.3 právě dostupná ke stažení

Mezi novinky patří například také nová tapeta Unity oslavující měsíc černošské historie. Ta je dostupná také na hodinkách v novém watchOS 9.3. Dále jsme se dočkali možnosti zvolit jako druhý faktor zabezpeční Apple ID hardwarovou klíčenku nebo pokročilejší šifrování iCloudu. Samozřejmě nová verze přináší podporu také HomePodu 2.generace, který byl minulý týden představen. Inovací prošla také funkce SOS volání. Dále došlo na opravu chyb, přičemž seznam můžete vidět níže. Aktualizovat můžete již nyní.

Zdroj: Dotekománie

Seznam změn

Tato aktualizace obsahuje následující vylepšení a opravy chyb:

Některé funkce můžou být k dispozici jen ve vybraných oblastech nebo na vybraných zařízeních Apple. Informace o zabezpečení obsaženém v aktualizacích softwaru Apple najdete na následující webové stránce:https://support.apple.com/kb/HT201222

Exit mobile version