Dotekomanie.cz

Meizu uvede na trh mp3 přehrávač. Čtete správně, v roce 2023 přijde na trh zařízení určené jen pro přehrávání hudby

1EPM68Gy 1200x830x

Zdroj: Meizu

Čínský výrobce Meizu upozornil na svou řadu produktů, které uvede na jaře 2023. Společnost během prosincové akce v Číně poskytla některé podrobnosti o hudebním přehrávači Meizu M3 Pro s vysokou kvalitou zvuku. Upoutávka zdůrazňuje některé působivé funkce retro hudebního gadgetu s Hi-Fi, tedy s vysokou kvalitou reprodukce zvuku. Jedná se o jakési vzkříšení již nevyráběných MP3 přehrávačů.

Hudební přehrávač Meizu M3 Pro s Hi-Fi je nabízí klasický známý design. Přináší již dříve používané interaktivní tlačítka mBack. Společnost Meizu tvrdí, že tento nový hudební přehrávač se také plynuleji používá, na rozdíl od dekádu a více starších modelů, které měly problém s plynulostí.

Přehrávač je vyroben z prémiových skleněných a kovových materiálů a využívá dekódovací čip H1 Hi-Fi vyvinutý společností Meizu. Měl by poskytovat vynikající zvukový výstup. Nabízí 1bitové dekódování a podporuje až 11,2MHz převzorkování pro skutečně pohlcující hudební zážitek. Meizu také tvrdí, že originální ladění je dosaženo prostřednictvím akustického nástroje Meizu FlymeSound Classic.

Zdroj: Meizu

Novinka bude dodávána s displejem a 128GB interním úložištěm. Může být také připojen k chytrým telefonům, počítačům a automobilům pro výstup Hi-Fi. Jaký přesně konektor bude potřeba, a zda stačí jack, nebylo upřesněno. Očekává se, že Meizu M3 Pro bude uveden na trh v prvním čtvrtletí roku 2023. V současné době je stále ve vývoji, ani cena nebyla specifikována.

Nový produkt oznámen, jeden pohřben

Ačkoli snímky nejsou finální, dávají nám i tak představu o nadcházející „mptrojce“. Společnost Meizu rovněž informovala, že zrušila řadu Meizu 19. Spíše bude představena řada Meizu 20, která je již ve fázi testování, uvedení na trh se očekává v prvním čtvrtletí roku 2023.

Zdroj: Meizu

Zdroje: gizmochina.com, fonearena.com

Exit mobile version