Dotekomanie.cz

Chytré hodinky FutureFit Ultra2 nabízí bezkonkurenční volání přes Bluetooth [komerční článek]

HiFuture FutureFit Ultra2

Chytré hodinky HiFuture FutureFit Ultra2 BT jsou ideální volbou pro každého, kdo hodinky, které nabízejí styl i funkčnost. Velký 1,85″ IPS displej usnadňuje sledování oznámení, zpráv a dalších informací, takže můžete zůstat ve spojení i když telefon nemáte zrovna po ruce. Díky možnosti volání přes Bluetooth můžete telefonovat bez použití telefonu, aniž byste jej museli vytahovat nebo hledat sluchátka. Díky dynamickému monitorování srdečního tepu a kyslíku v krvi slouží tyto chytré hodinky také jako partner pro fitness trénink – pomohou vám rychleji dosáhnout vašich sportovních cílů a zároveň sledují životní funkce v reálném čase. Navíc díky působivě dlouhé až 7denní výdrži 300mAh baterie se nemusíte starat o několikanásobné nabíjení během týdne. A pokud by vám to nestačilo, hodinky jsou vodotěsné podle normy IP68, což zvyšuje jejich odolnost a ochranu před poškozením vodou a prachem. Jsou tedy ideální pro ty, kteří vedou aktivní životní styl nebo tráví hodně času venku!

Zdroj: HiFuture

Spousta sportovních režimů a slevový kupón

Hodinky HiFuture FutureFit Ultra2 jsou skutečně revolučním produktem, který se může pochlubit funkcemi, díky nimž jsou ideální pro všemožné aktivity. Mají stupeň vodotěsnosti IP68 a uvnitř zabudovaný prémiový vodotěsný reproduktor, což znamená, že si je můžete vzít na plavání nebo do jiného vodního prostředí bez obav z poškození vodou. Hodinky navíc podporují 24 sportovních režimů, jako je běh, jízda na kole, chůze a další, které vám pomohou zůstat aktivní a dosáhnout vašich fitness cílů. Všechny údaje o vašem zdravotním stavu se budou ukládat na jednom místě v aplikaci skrze Bluetooth 5.2, takže můžete snadno sledovat své pokroky v průběhu času. Díky těmto pokročilým funkcím a navíc elegantnímu designu HiFuture rozhodně nastavuje standard pro segment chytrých hodinek do budoucnosti!

Zdroj: HiFuture

Chytré hodinky HiFuture FutureFit Ultra2 jsou dokonalým spojením technologických vymožeností a elegantního stylu. Disponují všemi nejnovějšími funkcemi včetně sledování kondice, monitorování srdečního tepu, sledování spánku, ovládání přehrávání hudby, upozornění na hovory a zprávy i hlasových příkazů. Kromě těchto úžasných funkcí nabízí také dlouhou výdrž baterie, takže si můžete být jisti, že vám hodinky vydrží po celý den. Stylový design s elegantním kovovým rámečkem poskytuje pohodlí při nošení při jakékoli příležitosti, a přitom stále vypadá módně. Navíc váží jen neuvěřitelných 40 gramů. Díky všem těmto neuvěřitelným funkcím v jedněch hodinkách není pochyb o tom, že toto zařízení je z hlediska chytrých hodinek skutečně revoluční.

Zdroj: HiFuture

Nyní je můžete získat se slevou díky kupónu HIULTRA2. Při jeho uplatnění klesne cena na 1 2500 Kč. Nebojte se je pořídit, poštovné je zdarma, daň je dopředu uhrazená a záruka je jeden rok.

HiFuture vyrábí hodinky budoucnosti

Společnost HiFuture se zrodila v roce 2016. Zaměřila jsme se na tvorbu spotřební elektroniky a mobilního audio příslušenství prémiové kvality. Vizí firmy je nabízet spotřebitelům vysoce kvalitní výrobky za dostupné ceny. Spolupracuje se společnostmi Qualcomm, Realtek, BES atd. a zavádí spolehlivé technologie. A máme také mnoho globálních partnerů, za zmínku stojí, že máme mnoho distributorů ve více než 40 zemích a více než 5000 prezentovaných obchodů, které naše produkty vysoce uznávají. Společnost HiFuture získala několik ocenění a certifikací.

Zdroj: bit.ly

Exit mobile version