Dotekomanie.cz

Chytré hodinky ARMODD Silentband 3 GPS – Pro dokonalé sportovní vyžití [komerční článek]

ARMODD

Zavedená česká značka ARMODD ve své nové kolekci podzim 2022 nabízí velmi zajímavé modely originálních chytrých hodinek pro muže a ženy. Dlouhodobě vzrůstající oblíbenosti značky ARMODD napomáhá jistě i to, že jsou hodinky v českém jazyce a jsou kompatibilní se všemi telefony Android a iPhone. Zní to jako ideální dárek pro milovanou osobu k Vánocům, co myslíte? 

A pokud hledáte dárek pro osobu, která je sportovně založená, možná vás potom zaujme specifičtější představení modelu ARMODD Silentband 3 GPS. Kdybychom měli jenom tři věci, které o nich musíte okamžitě vědět, tak jsou to následující:

Sportovní a elegantní v jednom pohledu (a o skrytosti gorilí síly)

Jako je ostatně už z minulých kolekcí značky ARMODD dobrým zvykem, tak i model Silentband 3 GPS sází všechnu kartu na čistý a minimalistický design svého provedení. Ráno si dát pár „kiláčků“ v parku za domem a odpoledne důležitá obchodní porada. Vždy s nimi na zápěstí vypadáte dobře. 

Displej je totiž to, co milujete. Ten se musí chránit tzv. jako oko v hlavě. Proto mají hodinky vysoce odolné Gorilla Glass sklíčko, které chrání 1,45″ displej. Životnost displeje tím získává nadstandardní ochranné parametry. V kombinaci s texaskou vestou Chucka Norrise by se dalo snad mluvit i o potencionální nesmrtelnosti, ale pojďme dále. Překvapí i výborná čitelnost na přímém slunci.

 
Stát se mistrem světa v jednom z 37 disciplín? To by šlo!

Díky integrované GPS si můžete zasportovat i bez mobilního telefonu. Veškerá data včetně GPS záznamu trasy se uloží a po spárování s mobilní aplikací (v češtině) můžete sledovat svůj progres. Tak tohle je „srdce“ tohoto malého sportovního chytrého zázraku.

A „plícemi“ modelu Silentband 3 GPS je dále 37 pečlivě roztříděných sportovních módů, kterým se můžete detailně věnovat a rozvíjet tak vaše dovednosti. List to bude dlouhý, ale vy ho chcete určitě znát, takže tady ho máte: 

Mít vše podstatné na zápěstí? Paráda 

Mít data o vašem úspěchu, to je důležité. Ale stejně tak i vědět, kdo vás shání, kdo vám píše apod. Proto model Silentband 3 GPS spolehlivě zvládá pomáhat i v těchto momentech vašeho života. Vše se vám zobrazí dřív, než stačíte vytáhnout telefon z kapsy. To v praxi znamená např. SMS, hovory, notifikace z aplikací, e-maily atd.

A co dalšího šikovného potěší uživatele tohoto elegantního náramku? Možnost dálkového ovládání hudby a spoušť fotoaparátu, počasí, stopky, časovač, funkci najdi telefon nebo kalendář s událostmi. A to stále není vše. Samostatnou kapitolou jsou ciferníky. Vytvořte si svůj vlastní a dodejte hodinkám punc originální kvality.

Seznamte se, váš nový komplexní průvodce životního stylu

Jedna věc je vidět vlastní sportovní výkon, druhá věc je, že budete mít vždy také informovanost z okolního světa, a třetí a finální věc, díky které je Silentband 3GPS pomocníkem k pohledání, je pestrost funkcí pro monitorování zdraví a životního stylu. Díky pokročilým senzorům můžete snadno poznat orientační hodnoty vašich tělesných procesů.

Kolik denně ujdete, spálíte, jaký je váš tep (měření v reálném čase), krevní tlak, jaká je saturace kyslíku v krvi a jak dobře spíte – o tom všem získáváte relevantní údaje. To je docela široká škála informací, z které se už dá mozaika vašeho života pěkně poskládat do směrodatných výsledků, nemyslíte? Ženy ocení i význam zabudované funkce menstruačního cyklu. 

Exit mobile version