Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – drahé, levné, stylové, i se SIM

hodinky 2 1280x720x 1

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – Fitbit, Solmi, Kospet a další

Lemfo HK43-Fit

Novinka na českém trhu od společnosti Lemfo láká například na měření tepu, tlaku, okysličení krve SpO2,, kroků, vzdálenosti, spálených kalorií a má k dispozici 12 sportovních režimů. Na jedno nabití mají hodinky vydržet při normálním používání až 7 dnů.

Kospet Note

Po dlouhé době je na trhu model hodinek, který je vskutku netradiční. Jakoby si někdo řekl, že vyrobí nejmenší smartphone a dá ho na zápěstí. Kospet Note mají i slot pro SIM a dokonce dvě kamery. Mimo to nabízí baterii s kapacitou 2000 mAh, což je vskutku velká hodnota. Základem je systém Android 7.1.

Garmin Quatix 7 Sapphire

Nyní zamíříme do nejvyšší kategorie, tedy aspoň s cenou. Garmin Quatix 7 Sapphire patří mezi luxusnější a více sportovně naladěné modely, čemuž odpovídá i sama cena. Ta odráží i použité materiály a vlastnosti hodinek.

Dataflex DFS U8

Nyní zamíříme do nejnižší kategorie s hodinkami s cenou pod 500 Kč. Dataflex DFS U8 nemají originální design a ani nejde za danou cenu očekávat mnoho funkcí. Nemají ani senzor tepu, každé budou sloužit pro zobrazování notifikací, mohou posloužit jako handsfree a nabízí jen základní měření sportovní aktivity.

Forever KW-310

Další novinka je určená pro děti a nabízí se za zajímavou cenu. Vzhledem k tomu, že jsou vybaveny SIM a GPS, tak mohou sloužit rodičům i jako sledovač. Nechybí odolnost vůči vodě a prachu.

Dataflex DFS Y1

Další levný model hodinek Dataflex DFS Y1 může některé zaujmout i svým designem. Dle oficiálních informací mají k dispozici i slot na SIM, což je vskutku neobvyklé v této cenové kategorii. Mohou posloužit pro volání, ale také zastanou funkci běžných chytrých hodinek, jen zde není moc možností a rozšíření asi nebude rozsáhlé, spíše minimální.

Secute SWX-KT03-SG

Poslední dnešní novinka je vypadá velmi robustně a spíše se budou hodit pro děti nebo seniory díky vestavené funkci SOS. K dispozici je i GPS lokátor a funkce odposlechu v okolí. I zde jde vložit SIM karta.

Exit mobile version