Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Flip4, Fold4, 10T a další

Novy projekt 1280x720x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – ZenFone, Hot, C30

OnePlus 10T

V srpnu jsme se dočkali novinky 10T od OnePlus. Jako obvykle se nabízí se nabízí výborné specifikace, ale chybí zde například certifikace IPXX nebo bezdrátové nabíjení. Na druhou stranu je podporováno 150W nabíjení.

Specifikace OnePlus 10T

Samsung Galaxy Z Flip4

Nejnovější ohebné véčko od Samsungu bylo teprve představeno a již míří do předobjednávek. Již nyní si u nás můžete přečíst první dojmy. Největší pokrok vidíme u zvětšení kapacity baterie.

Specifikace Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Fold4

Samozřejmě v obchodech nesmí chybět ani větší verze Fold4. Zde se Samsung zaměřil zejména na velikost, kde došlo ke zmenšení. Samozřejmě si u nás můžete přečíst první dojmy.

Specifikace Galaxy Z Fold4

Motorola Moto E30

Moto E30 bylo představeno na konci minulého roku, ale až nyní se tento model ve větší míře objevuje na našem trhu. Zde jde hlavně o cenu, takže nelze očekávat nějak dobré specifikace, ale může zaujmout lehkou odolností a větší kapacitou baterie.

 

Specifikace Motorola Moto E30

Motorola Moto G32

Naopak model Motorola Moto G32 je absolutní novinkou. Tento model střední třídy láká na větší kapacitu baterie, stereo reproduktory a také rychlejší displej.

Specifikace Motorola Moto G32

Samsung Galaxy A23 5G

Samsung v relativní tichosti uvedl model Galaxy A23, který překvapuje optickou stabilizací u hlavního foťáku na zadní straně. Nechybí podpora pro 5G a rychlé nabíjení.

Specifikace Samsung Galaxy A23 5G

Redmi 10A

Dubnová levná novinka Redmi 10A je nyní oficiálně v českých obchodech. Nižší cena si vybrala svou daň, ale z pohledu specifikací asi lépe vychází model Moto E30 od Motoroly.

Specifikace Redmi 10A

Exit mobile version