Dotekomanie.cz

Ukazují se nadcházející Amazfit GTR 4 a GTS 4

Amazfit

Zdroj: Amazfit

V říjnu minulého roku jsme se dočkali hodinek Amazfit GTR 3 Pro, Amazfit GTR 3 a Amazfit GTS 3. Před měsícem firma uvedla Amazfit GTR 3 Pro v limitované edici, ale záhy na to došlo k představení Amazfit GTS 4 Mini. Bylo tedy jasné, že se dočkáme nové generace, ale nevěděli jsme kdy. Firma zatím nic nenaznačila, ale již se podařilo objevit, jak bude vypadat nová generace Amazfit GTR 4 a GTS 4.

Amazfit GTR 4 a GTS 4

Pokud jsou rendery přesné, tak se dočkáme výraznějších designových změn v porovnání s předchozí generací. Ta byla spíše subtilní a někdo by řekl, že i elegantní. Tentokrát firma půjde do trochu výraznějších prvků. Jak ukazuje první render, tak jedno tlačítko bude vystouplejší a s červenám zvýrazněním.

Amazfit GTR 4; Zdroj: GSMArena (se souhlasem)

Amazfit GTR 4 s kulatým displejem mají i další designové změny. U Amazfit GTS 4 s hranatým displejem je na první pohled více osamocené jedno tlačítko, tzv. korunka. Co se týče specifikací, tak se opět nabídne AMOLED displej s větším displejem. V případě Amazfit GTR 4 dojde ke skoku z 1,39 na 1,75 palců.

Amazfit GTS 4; Zdroj: GSMArena (se souhlasem)

Hodinky budou mít vylepšený poziční systém. Minimálně u GPS budou dostupné dvě frekvence. Nebudou chybět senzory pro tep, okysličení krve a také budou zvládat měřit úroveň stresu. Co se týče výdrže na jedno nabití, tak u Amazfit GTR 4 máme očekávat až 12 dnů, Amazfit GTS 4 se pochlubí se 7denní výdrží.

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Exit mobile version