Dotekomanie.cz

Uvažujete o koupi nového počítače? Máme pro Vás skvělý tip! [komerční článek]

girl checking laptop product showcase shop 1500x1001x

Pokud Váš stroj má již odslouženo pár poctivých let, tak jste možná zaznamenali, že jeho výkon není tak oslnivý jako když jste si ho poprvé pořídili. Hardwarová náročnost jednotlivých programů a aplikací se pořád zvyšuje a Váš počítač již nemusí stíhat. Nenávidíte čekání po zapnutí počítače, než se Vám načtou všechny aplikace? Všechno dlouho trvá a nic se nechce načíst? Možná je čas na koupi nového stroje.

Zažijte revoluci v rychlosti

V poslední době se těší čím dál tím větší popularitě stroje od hlavního konkurenta Microsoftu. Počítače od společnosti Apple začínají být totiž cenově dostupnější pro čím dál tím více lidí, a proto není divu, že někteří lidé sáhnou raději po „jablku“ než aby se trápili s „windowsem“. Za stejné peníze dostanete totiž mnohem lépe odladěný systém, který je svižný a responzivní.

I když si pořídíte mac se stejnými specifikacemi jako počítač s operačním systémem Windows, tak Vám můžeme garantovat, že uživatelský zážitek bude mnohem lepší s Applem. Jeden z hlavních důvodů, proč tomu tak je ten, že vývojáři a inženýři ve společnosti Apple ladí operační systém iOS, který běží ve všech zařízeních Apple na specifický hardware. Samozřejmě, že i v případě zařízení mac si můžete vybrat z různých hardwarových variant, avšak i tak je jich mnohem méně než možných variant komponentů u klasických počítačů. Vývojáři v Apple, tak mohou odladit systém do posledního detailu a využít každý kousíček výkonu a vytvořit, tak naprosto dokonalý systém.

Jaké „jablko“ si vybrat?

Společnost Apple jde kupředu a nabízí svým zákazníkům prvotřídní počítače, které využívají nejmodernějších technologií. Na výběr máte z klasických „stolních“ variant mezi něž patří Mac Mini M1, Mac Studio M1 MAX nebo iMac což je originální all-in-one počítač zabudovaný do monitoru.

Pokud potřebuje počítač na cesty, tak rozhodně Vám doporučíme notebook od Apple. Jedná se o modely Macbook. Tento notebook existuje stejně jako jeho stolní kolega více variantách. Ultratenká varianta se nazývá Macbook Air a pokud Vám jde o výkon, tak jednoznačně zvolte Macbook Pro

Exit mobile version