Dotekomanie.cz

T-Mobile oprášil tarif pod 300 Kč s neomezeným voláním

girl 1848478 1920 1920x1280x

Fotka od Anastasia Gepp z Pixabay

Asi se nám zde rýsuje menší přetahovaná mezi mobilními operátory. V týdnu jsme vás informovali, že Vodafone upravil svou limitovanou edici tarifu. Konkrétně snížil cenu, zachoval 3 GB FUP stejně jako 130 minut volání. Jedná se tak zřejmě o jeden z výhodnějších tarifů s cenou pod 300 Kč. T-Mobile evidentně reaguje na tuto nabídku a oprášil svou starší nabídku.

Za necelých 300 Kč

Jak již bylo napsáno, jedná se o obnovení starší nabídky. Již v prosinci minulého roku jsme vás informovali o tarifu za 285 Kč, který nabízí hlavně neomezené volání. Nyní zde máme tuto nabídku znovu.

Zdroj: T-Mobile

Za cenu 285 Kč měsíčně se nabízí 1 GB FUP a k tomu neomezené volání a neomezené SMS do všech sítí. Samozřejmě ho lze používat v rámci celé EU bez nějakého omezení. U tohoto tarifu není potřeba podepisovat smlouvu, ale je jsou zde jiné podmínky.

Opět platí, že je tento tarif dostupný jen na webu mobilního operátora. Tato nabídka je limitovaná a platí jen do 30. června. Jde o tarif Start se 40% slevou, ale ta je platná jen po dobu 60 měsíců, pak je odebrána a uživatel by platil plnou cenu, která je 475 Kč měsíčně. Nabídka platí jen pro nové zákazníky. Stávající si musí vybrat z jiných tarifů, nebo zkusit vyjednávat s mobilním operátorem.

Zdroje: eshop.t-mobile.cz, twitter.com

Exit mobile version