Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Magic, Moto a Redmi

Novy projekt 3 1280x720x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – OnePlus novinky, Narzo a mobil s termo kamerou

Honor Magic 4 Pro 5G

Konečně se na našem trhu objevuje únorová novinka od Honoru. Z nějakého důvodu je prvně dostupný Pro model, jehož cena je značně vysoká. Na druhou stranu se nabízí top model se vším všudy. Některými specifikace pokořuje konkurenci.

 

Specifikace Honor Magic 4 Pro

Motorola Moto E32s

V květnu jsme se dočkali dalšího přírůstku řady Moto, který se snaží zaujmout hlavně cenou. Ta je nižší, takže nelze očekávat mnoho, ale mobil se může pochlubit větší kapacitou baterie a dokonce lehkou odolností vůči vodě a prachu.

Specifikace Motorola Moto E32s

Redmi 9C NFC

Z nějakého důvodu některé české obchody znovu nabízejí model Redmi 9C v NFC variantě. Tento mobil byl uveden před dvěma roky, ale asi se ještě někde našlo několik kusů, které se snaží prodejci udat.

Specifikace Redmi 9C NFC

Exit mobile version