Dotekomanie.cz

LG po dlouhé době chystá nový tablet

LG Display

Zdroj: LG

Na širokou veřejnost unikají detailnější informace kolem nového tabletu od společnosti LG, která po poměrně dlouhé době přinese přírůstek do této části trhu. Zařízení je vyvíjeno pod kódovým označením 10A30Q nebo Project Jetta. Zároveň vzhledem k ukončení výroby telefonů v roce 2020 nelze příliš očekávat, že by výrobce vydal novinku mimo domovskou Jižní Koreu.

Nepřekročí střed

Přední část má zabírat displej o úhlopříčce 10,3 palce a přední kamerka na video hovory s maximálním rozlišením 5 MPx. To pravděpodobně bude dostačující kombinace, jelikož se vážně spekuluje nad zaměřením na vzdělávací účely. Hardwarovou sestavu plánují poskládat ze základního procesoru Snapdragon 680 od Qualcommu, 4GB operační paměti RAM a 128GB interního úložiště. Tomu zřejmě nebude chybět podpora microSD karet.

Zdroj: Gizmochina

Dále si seznam připíše 7 000mAh článek baterie či 8megapixelový objektiv fotoaparátu v zadní části. Uvnitř údajně poběží operační systém Android 12. Zařízení naposledy prošlo testováním v benchmarku Geekbench a získalo certifikaci od WiFi Alliance. Nakonec je velkou neznámou, kdy dojde k oficiálnímu oznámení. Ke všemu by nebylo ani překvapením, kdyby firma LG přenechala kompletní výrobu na jiném producentovi, když provedla razantní řez mezi vlastněnými továrnami.

Zdroj: Gizmochina

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version