Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Poco F4 GT, Moto G52 a další novinky

mobily 1200x675x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Redmi, Spark, Nokia

POCO F4 GT

Minulý týden byl představen model F4 GT od Poco a dnes se již dostává do nabídky obchodů. Cena je stanovena zatím na 17 tisíc korun, což odpovídá výbavě a hlavně hernímu zaměření.

Specifikace Poco F4 GT

Motorola Moto G52

Motorola představila model Moto G52 taktéž v minulém měsíci, který láká na slušnou výbavu, ale chybí zde například podpora 5G. Na druhou stranu se jedná o odolnější mobil s AMOLED displejem a rychlejším nabíjením.

 

Specifikace Motorola Moto G52

Xiaomi 12 Pro

Březnovou novinku od Xiaomi s přívlastkem Pro jsme již otestovali. V obchodech se pomalinku objevuje v různých variantách, přičemž 12GB model je nejběžnější, ale nyní náš systém zachytil 8GB verzi.

 

Specifikace Xiaomi 12 Pro

Redmi Note 11S 5G

Na českém trhu se objevila novinka Note 11S 5G od Redmi, přičemž se jedná o variantu modelu Note 11 5G. Jediný rozdíl je ve foťácích. Respektive přední má o něco nižší rozlišení a na zadní straně je navíc 2MPx snímač.

Specifikace Redmi Note 11S 5G

Exit mobile version