Dotekomanie.cz

Vivo představilo modely T1 5G a T1x, opět

gallery pc img2 2735x1536x

Zdroj: Vivo

Společnosti se mnohdy snaží najít názvy mobilů, aby nedošlo k mýlce, případně aby došlo k nějakému rozlišení. Jsou zde ale firmy, které recyklují jména mobilů, přičemž nečekají ani několik let. Dnes jsme se opět dočkali uvedení modelů T1 5G a T1x, přičemž není to tak dávno, co došlo na představení zařízení pod tímto označením. Dnes jde ale o jiná zařízení soudě dle specifikací.

Opět T1

Vivo T1 5G je trochu jinak vybavený model než mobil z února tohoto roku. Zde se nabízí procesor Snapdragon 778G, přičemž došlo i na výměnu displeje. Konkrétně byla použita technologie AMOLED s 90Hz frekvencí. Zadní strana prošla změnou v případě fotografické výbavy. K dispozici je 64MPx hlavní foťák, kterému sekunduje 8MPx snímač pro ultra širokoúhlé snímky. Pak je zde ještě 2MPx snímač pro makro focení.

T1 5G; Zdroj: Vivo

Samozřejmostí je podpora pro sítě páté generace a mezi bonusovými vlastnostmi se nachází stereo reproduktory. Konektor pro sluchátka zde hledat nemusíte.

Druhá novinka Vivo T1x má podobnou historii. Zde lze vidět podobnost s jiným modelem, přičemž název patří jiné dřívější novince. T1x z dnešního dne spadá mezi mobily s podporou 4G. Zde se šlo se specifikacemi podstatně níže, a dokonce ani nezůstala zachována 120Hz frekvence displeje.

T1x; Zdroj: Vivo

Vivo T1x je spíše řadový mobil střední třídy s větší kapacitou baterie bez podpory nějak rychlého nabíjení. Displeje se může pochlubit 90Hz frekvencí, přičemž byla použita technologie LCD.

Vivo T1 5G má nastavenou cenu v přepočtu přibližně na 6 800 Kč. Model T1x pak začíná na 3 400 Kč. Je otázkou, která verze se dostane do Česka a za jakou cenu.

Specifikace Vivo T1 5G

Specifikace Vivo T1x

Zdroje: vivo.com, vivo.com, gsmarena.com

Exit mobile version