Dotekomanie.cz

Vivo rozšíří sérii S o jednoho zástupce

Vivo logo 6000x3169x

Zdroj: Vivo

Produktová řada S u společnosti Vivo se připravuje na rozšíření a zanedlouho do ní zamíří jedna novinka, kterou výrobce zatím skrývá pod označením V2190A. Avšak některé zdroje ze zahraniční mají jasno v tom, že v konečném výsledku telefon poznáme pod názvem S13E. Za zveřejněním kompletního seznamu specifikací tradičně stojí čínský úřad TENAA.

Silná střední třída

Do přední části by se měl podívat 6,44palcový AMOLED displej v poměru stran 20:9, který má dosahovat na Full HD+ rozlišení. Pod něj navíc nasadí skener otisků prstů. Hlavní výkon pod křídla vezme osmijádrový procesor (2,8 GHz) od neupřesněného dodavatele. Nejvyšší hardwarová konfigurace nabídne 12GB operační paměť RAM a 512GB interní úložiště, ale bez možnosti dalšího rozšíření.

Záda budou osazena trojicí fotoaparátů (50 + 8 + 2 MPx) a baterií zhruba o velikosti 4 600 mAh, které ještě doplní rychlé 44W nabíjení. Samozřejmě vpředu nesmí chybět 16megapixelová selfie kamerka. Výpis výbavy uzavře operační systém Android 12 běžící pod vlastní platformou OriginOS. Jediný otazník visí nad datem představení, přičemž se na polovinu dubna chystá konference ke žhavým novinkám Vivo X a Vivo Pad, kam může dorazit i dnešní Vivo S13E.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version