Dotekomanie.cz

Huawei Nova 9 SE aneb další pokračování

huawei nova 9 se 1292x708x

Zdroj: Huawei

Společnost Huawei již představila před nějakou dobou nové modely série Huawei Nova 9 a dokonce jsme se dočkali uvedení stejných modelů pod jinou firmou s aplikacemi a službami od Googlu. Dnes zde máme další přírůstek v podobě Huawei Nova 9 SE, což je mobil střední třídy, aspoň soudě podle specifikací.

Vyzkoušeli jsme nový Huawei Nova 9

Mobil do počtu?

Huawei Nova 9 SE se snaží nalákat na několik parametrů. Například se nabízí 66W technologie nabíjení, přičemž kapacita baterie je 4000 mAh. Doplnění energie tak bude velmi rychlé. Pro displej byla použita technologie LCD s 90Hz obnovovací frekvencí. Vzhledem k omezením kvůli sankcím se ani v tomto případě nenabízí podpora pro sítě páté generace. O výkon se zde stará procesor Snapdragon 680.

Zdroj: Huawei

Huawei mimo jiné láká na fotografické schopnosti a vsází na 108MPx snímač na zadní straně. Zde jsou také další tři foťáky. Jeden je pro ultra širokoúhlé snímky a další dva mají jen po 2 MPx. Sice na oficiálních stránkách nikde nezmiňuje použití operační systém, ale s největší pravděpodobností se bude jednat o Android 10 s nadstavbou EMUI 12.

Základní verze nabídne 8 GB RAM a 128 GB úložiště. Jestli je zde možnost rozšíření, není zatím známo. V tuto chvíli je Huawei Nova 9 SE dostupný v Malajsii a v Číně, ale již máme náznaky, že se co nevidět dostane do Evropy. Zatím ale nevíme, za jakou cenu.

Specifikace

Zdroje: gizmochina.com, consumer.huawei.com

Exit mobile version