Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – sportovní, levné, drahé, elegantní

hodinky 1200x675x 1

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – luxusní, levné, i s dlouhou výdrží

Amazfit T-Rex Pro

Amazfit T-Rex Pro (recenze) jsou na trhu již delší dobu, ale zaznamenali jsme, že se opět tyto hodinky dostávají do dalších obchodů. Jsou určeny pro nejnáročnější uživatele, čemuž odpovídá i samotná konstrukce.

Xiaomi Mibro X1

Xiaomi má na našem trhu další chytré hodinky, jejichž cena je nastavena těsně pod dva tisíce korun. Nabízí 38 sportovních režimů, měření tepu, okysličení krve a až 14 dnů používání na jedno nabití.

Garmin D2 Air

Garmin nabízí jedny z nejvybavenějších chytrých hodinek s vlastním operačním systémem. Novinka Garmin D2 Air spadá mezi ty dražší modely, ale nabízí GPS, AMOLED displej, měření tepu, okysličení krve, ILS indikátor, barometr a až 5 dnů používání na jedno nabití. Dle popisu ale usuzujeme, že nedisponují službou Garmin Pay pro placení v obchodech.

Garmin fenix 7S Sapphire Solar

Garmin představil hodinky Fēnix 7 a nyní se do obchodů dostala další varianta se safírovým ochranným sklem. Zde najdete všechny potřebné funkce, ale výbava také odpovídá samotné ceně. Jedná se jednoduše o luxusnější chytré hodinky s funkcí Garmin Pay.

Wotchi WO3CLB

Další novinka od Wotchi je značně robustní a nabízí krokoměr měření krevního tlaku měření srdečního tepu notifikace z mobilního telefonu monitorování spánku tréninkové funkce ovládání hudebního přehrávače budík stopky motivy ciferníku připomínka dlouhého sezení a pitného režimu. Na jedno nabití vydrží 5 dnů provozu.

MAREA hodinky

Na trhu se objevují chytré hodinky MAREA s různou konstrukcí, ale všechny jsou postaveny na stejné platformě. Cena osciluje kolem 2500 Kč. Baterie vydrží až dna 5 dnů na jedno nabití u nejdražšího modely. Nechybí standardní funkce a omezené měření sportovních aktivit.

Exit mobile version