Dotekomanie.cz

Twitter zkouší různou rychlost přehrávání videí

twitter hidden replies1 3200x1700x

Zdroj: Tech Crunch

Společnost Twitter testuje možnost změny rychlosti přehrávání videí v systému Android a na webu. Novinku oznámili v úterý 8. února. Přidají se tak ke konkurenci, například k YouTube či ke Spotify, kteří u videí či audiobsahu tuto funkci umožňují již delší dobu.

Těm, kteří jsou v neveřejně dostupném testu, se při sledování videa zobrazí malé ozubené kolečko, na které může uživatel kliknout a získat tak přístup k různým možnostem rychlosti přehrávání videí. Na základě tweetu s oznámením Twitteru to vypadá, že můžete video sledovat až 0,25x rychlostí nebo až 2x rychlostí.

Zdroj: Twitter

Videa budete moci sledovat rychleji nebo pomaleji než obvykle

Podle mluvčího Twitteru Josepha Nuñeze si uživatelé budou moci zvolit rychlost přehrávání u „videí na Twitteru, zesílených videí, hlasových tweetů, videí v DM a živých přehrávání videa v závislosti na své platformě.“ Nuñez také uvedl, že Twitter plánuje v budoucnu rozšířit testování na iOS.

Twitter v tomto týdnu pouze oznámil, že funkci zatím testuje a není plošně dostupná. Zkouší ji zatím v aplikaci pro Android a ve webovém prohlížeči. Twitter neupřesnil, podle jakého vzorku a kolik uživatelů má novou testovací funkci k dispozici. Kdy bude dostupná pro všechny uživatele, není zřejmé.

Zdroje: twitter.com, theverge.com, gadgets.ndtv.com

Exit mobile version