Dotekomanie.cz

TCL NXTPAPER 10s s displejem „jako papír“ přichází do Česka

TCLNXTPAPERHD 25 4x3 2550x1434x

TCL NXTPAPER 10s; Zdroj: TCL

V rámci veletrhu CES v Las Vegas společnost TCL představila několik novinek. Mezi nimi byl i nový tablet TCL NXTPAPER 10s, jehož specifikace nejsou nějak úchvatné, ale společnost se chlubí zejména samotným displejem.

TCL představuje na CES 2022 inteligentní brýle, svůj první Windows notebook a nové tablety

TCL NXTPAPER 10s

Jak již bylo řečeno, nejzajímavější má být displej. Sice se jedná o IPS panel, ale prošel několika úpravami snižující emitaci modrého světla. Kromě toho obsahuje antireflexivní vrstvu snižující odlesky. TCL uvádí, že má displej přirozenější barvy a více se podobá běžnému papíru.

Součástí novinky je u pasivní stylus T-Pen. Bohužel TCL NXTPAPER 10s neobsahuje prostor pro něj v těle, takže je potřeba ho mít někde poblíž. Baterie má kapacitu 8000 mAh a je podporováno 18W nabíjení. Nechybí ani foťáky, ale ty jsou zde spíše pro nezbytnou potřebu. O výkon se stará určitá varianta procesoru Helio P22, takže se nebude jednat o nějakého rychlíka.

TCL NXTPAPER 10s; Zdroj: TCL

TCL NXTPAPER 10s je vybaven dvěma reproduktory, takže se může hodit i pro multimediální využití. Novinka se k nám na trh dostává ve verzi s WiFi v jedné konfiguraci. Cena byla nastavena na 6 390 Kč. Již nyní by měl být tablet k dispouzici u vybraných prodejců.

Specifikace TCL NXTPAPER 10s

Exit mobile version