Dotekomanie.cz

Samsung představil tablety série Galaxy Tab S8

1 016 Hands on Tab S8 Ultra with Book Cover Keyboard Graphite LI 2140x1202x

Zdroj: Samsung

Dnešní seznam novinek od Samsungu rozšiřují tablety Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ a Galaxy Tab S8 Ultra. Všechny tyto novinky jsou ve vyšší konfiguracích vybaveny podporou sítí páté generace. Ultra model ale jde trochu dál a nabízí doslova na tablet monstrózní displej.

I monstrum Ultra

Jak již bylo naznačeno, Galaxy Tab S8 Ultra je monstrum. Tato verze má 14,6palcový displej se Super AMOLED technologií a podporou 120Hz frekvence. Samsung zakomponoval do displeje malý výřez, kde jsou umístěny dvě kamerky. Samotná čtečka otisků prstů není někde na boku zařízení, nachází se v displeji.

Galaxy Tab S8 Ultra; Zdroj: Samsung

Ultra model je také vybaven pořádnou baterií o kapacitě 11 200 mAh. O nabíjení se stará technologie s podporou až 45W. Ta byla použita i všech verzí. Galaxy Tab S8+ je menší zařízení s displejem o úhlopříčce 12,4 palců a stále se jedná o Super AMOLED panel. Jen základní model Galaxy Tab S8 má použitou technologii LTPS TFT u displeje, ale i tak podporuje 120Hz frekvenci.

Galaxy Tab S8; Zdroj: Samsung

Tablety sdílí spoustu vlastností, jako třeba zadní fotografickou výbavu, čtyři reproduktory, podporu pro stylus S Pen. Dalo by se říci, že se hlavně liší velikostí displeje a kapacitou baterie. Ke všem modelům se nabízí příslušenství, jako je třeba kryt s klávesnicí. Případně si budete moci pořídit i verzi s touchpadem.

Galaxy Tab S8; Zdroj: Samsung

Celá série tabletů obsahuje poměrně hodně variant, ale k nám se dostanou jen některé verze. Dobrou zprávou je, že si budete moci vybrat mezi WiFi a 5G, a to u všech modelů.

Oficiální start přímého prodeje je stanoven na 25. února, přičemž od 9. do 24. února v rámci předobjednávek dostanete zdarma ochranný kryt s klávesnici. K modelu Ultra zákazníci dostanou podobný kryt, jen touchpadem navíc. Stříbrné verze a varianty s 256GB úložištěm a 12 GB RAM budou dostupné od poloviny března.

Specifikace Galaxy Tab S8

Specifikace Galaxy Tab S8+

Specifikace Galaxy Tab S8 Ultra

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version