Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – střední série Moto a Narzo 50A

mobily 25 1200x675x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Poco, Vivo, Motorola, Aligator

Realme Narzo 50A

Nejnovějším přírůstkem na českém trhu je Narzo 50A od Realme. Tento mobil se může pochlubit 6000mAh baterií a atypicky umístěnou čtečkou otisků prstů. Jde o mobil střední třídy s podporou LTE sítí. I přes větší rozměry a cenu nad 5000 Kč, tak displej má nižší rozlišení, HD+.

Specifikace Narzo 50A

Moto G71 5G

Motorola uvádí na český trh hned několik modelů a jeden z nich je Moto G71. Mnohé může zaujmout 5G, 5000mAh baterie a hlavně OLED displej. Kromě toho je k dispozici rychlejší nabíjení a také lehká odolnost vůči vodě.

  

Specifikace Moto G71 5G

Moto G51 5G

O něco levnější, s pomalejším nabíjením a LCD displejem se nabízí model Moto G51 od Motoroly. Sice mnozí asi budou ohrnovat nos nad použitým procesorem, ale ten nabízí dostatek výkonu pro běžného uživatele. Mobil se může pochlubit 120Hz displejem.

Specifikace Moto G51 5G

Moto G41

Moto G41 již nezapadá mezi 5G modely, ale má stále co nabídnout. Mnohé může oslovit OLED displej, větší kapacita baterie, odolnost vůči vodě a prachu a hlavně optická stabilizace obrazu u hlavního 48MPx zadního foťáku.

Specifikace Moto G41

Motorola Moto G60s

Moto G60s není tak úplně novinka na českém trhu, ale nově ji najdete ve vyšší konfiguraci. Jde o mobil střední třídy s OLED displejem s rychlejší frekvencí, větší kamerovou výbavou a tako 50W nabíjením.

Specifikace Moto G60s

Exit mobile version