Dotekomanie.cz

Samsung Galaxy Tab A7 se dočkal dětské edice

Tab A7 Kids Edition 2 1664x797x

Zdroj: Samsung

Tablet Galaxy Tab A7 Lite byl převlečen do populární dětské verze a jihokorejský Samsung jej právě teď v oficiální podobě představuje prostřednictvím vlastních stránek pro ruské zákazníky. Přírůstek v obchodech pořídíte pod názvem Galaxy Tab A7 Kids Edition. Výrobce si připravil tradiční užitečné funkce pro rodiče, ale hlavně spoustu obsahu zaměřeného na nejmenší uživatele.

Osvědčená klasika

Z pohledu celkové výbavy je připraven 8,7palcový LCD displej s rozlišením 1 340 x 800 pixelů, pod kterým běží čipová sada Helio P22T od MediaTeku a 3GB operační paměť RAM. Uživatelská data pojme 32GB interní úložiště s podporou paměťových microSD karet. Článek baterie má dostačující kapacitu 5 100 mAh. Navíc k dispozici bude pouze WiFi verze. Děti nepochybně potěší robustní pouzdro v pastelové barvě doplněné o praktický stojan.

Zdroj: Samsung

Obsah tvoří vzdělávací aplikace, nenáročné hry a uzavřené partnerství přináší také hromadu videí například z dílny Lego. Nechybí ani hlasový asistent v podobě medvídka Marusia. Rodiče mohou vzdáleně sledovat, kolik času děti tráví na tabletu, nebo upravovat dostupnost jednotlivých aplikací. Nakonec prodejní cena po přepočtu startuje od hranice 4 561 Kč, ale Samsung zatím neupřesnil přesnou dostupnost.

Zdroj: Samsung

Zdroje: news.samsung.com, gsmarena.com

Exit mobile version