Dotekomanie.cz

Ohebný OPPO Find N se představí za týden [aktualizováno]

maxresdefault 1 1280x720x

Zdroj: Oppo

Aktualizováno 9. 12.

Ví se, že Oppo chystá zařízení s ohebným displejem. Zatím zde byly spekulace, případně se objevil nějaký únik, ale společnost nehodlá čekat. Uvedla první ukázku, v rámci které ukazuje samotné zařízení. Sice nemáme k dispozici jakékoliv další detaily, ale možná se nabídne ohebný displej s ukrytou kamerou pod ním. K představení dojde již 15. prosince.

Původní článek 30. 11.

Čínská společnost OPPO chystá skládací telefon pod názvem OPPO Find N, o čemž jsme vás informovali už dříve. V zahraničí ale začaly kolovat bližší detaily telefonu, takže si dokážeme udělat poněkud jasnější představu o tom, co od zařízení lze očekávat. 

OPPO Find N

Zahraniční média se opírají o uniklé informace, které zmiňují příchod skládacího displeje se 120Hz frekvencí, druhý externí displej nabídne 60Hz obnovovací frekvenci a bude mírně zakřiven. Vnitřní displej bude mít výřez, konkrétně půjde o tzv. průstřel, ve kterém najdeme fotoaparát (v levém horním rohu), naopak vnější displej jej bude mít umístěn v horním středu. Přední fotoaparát by pak měl nabídnout nespecifikovaný 32MPx senzor. 

Naopak zadní strana by mohla poskytnout 50MPx fotoaparát typu IMX766, 16MPx senzor IMX481 a 13MPx senzor Samsung S5K3M5 s maticovým designem, jako známe u Reno 6. Zařízení by mělo poskytnout 6,5palcový externí displej, 8palcový vnitřní displej, procesor Snapdragon 888 a další technologické vychytávky. Telefon by měl být představen během první poloviny příštího roku a cena by se měla pohybovat kolem 1 567 dolarů. 

Zdroje: fonearena.com, fonearena.com

Exit mobile version