Dotekomanie.cz

Huawei Mate V s vyklápěcím designem ještě letos

Huawei Mate V

Zdroj: GSMArena

Pamatujete si na doby, kdy globálnímu trhu s mobilními telefony kralovala véčka? Není to tak dávno, co Motorola představila legendární model Razr jako skládací vyklápěcí telefon. Právě vyklápěcí koncept je jeden z možných směrů, kterým by se skládací telefony mohly vydat. 

Huawei Mate V

Nějakou dobu se spekuluje o tom, že se i Huawei o tento koncept zajímá. Doposud jsme toho ale věděli opravdu málo, takže jsme si neměli, jak udělat jasnější představu o tom, jak by takové zařízení od Huawei vlastně vypadalo. Nyní ale víme bližší detaily, včetně data uvedení na trh a dalších specifikací. 

Zdroj: GSMArena

Nutno podotknout, že podoba zařízení se opírá o patent, který Huawei získalo v roce 2020. Zahraniční média informují o tom, že by patent mělo používat zařízení Huawei Mate V. V současnosti víme, že by se zařízení mělo vyklápět, tak jako Motorola Razr. Dorazit na trh by telefon měl už 23. prosince. Mate V má být pro Huawei obecně velkou hvězdou, ovšem společnost chystá i další produkty – televizory, notebooky a chytrý náramek Fit Mini. 

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version