Dotekomanie.cz

ARMODD Silentwatch 4 Lite: Pánské chytré hodinky pro náročné [sponzorovaný článek]

ARMODD

Česká etablovaná značka ARMODD nabízí v rámci své nové zimní kolekce 2021 chytré hodinky, které nemají na tuzemském trhu obdoby. Splňují totiž podmínky rozumně nastavené ceny v nevídaném poměru s designovou precizností a pestrosti požadovaných funkcí. Přesvědčte se sami.

Jeden z výstavných kousků značky ARMODD pro pánské publikum jsou hodinky Silentwatch 4 Lite, které můžete aktuálně pořídit pod nádherných 2 tisíce korun v probíhající – 45 % slevě. A co konkrétně od těchto hodinek mohou pánové očekávat?

Plně dotykový displej a široká nabídka praktických funkcí 

Displej má precizní hladký povrch a je dobře čitelný i na přímém slunci. Kromě jeho prémiového zpracované také velmi potěší velká základní nabídka ciferníků v příslušné mobilní aplikaci, která je společně s hodinkami plně lokalizovaná do českého jazyka. A samozřejmě máte možnost vytvořit si ciferník vlastní, naprosto originální. Např. z fotky z rodinné dovolené, nebo z tahu, či výletu s vaší partou dobrých kámošů. 

A co samotné funkce? Je jich opravdu mnoho. Od čistě praktických jako je ovládání hudby na dálku, informování se kdo vám volá, píše či vás kontaktuje v jiných aplikacích, až po čistě zdravotně a sportovně zaměřené. 

Chytré hodinky vám tak změří krevní tlak, tep srdce, zjistí jak dobře a kvalitně spíte, kolik toho denně ujdete, kolik spálíte kalorii atd. A čište pro sportovně zaměřené jedince je tu připraveno na 8 sportovních režimů. 

Chytré hodinky ARMODD Silentwatch 4 Lite jsou plně kompatibilní se všemi operačními systémy iOS a Android. Na jedno nabití vydrží okolo 3 dnů a v pohotovostním režimu až přes dva týdny. Čekají jen na vás. Jak se rozhodnete? 

Exit mobile version