Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – levné Poco, dobře vybavená Motorola

mobily 19 1200x675x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – zajímavá střední třída

POCO M4 Pro

Pokud jste měli vyhlédnutý model Redmi Note 11 5G, tak nemusíte čekat, jelikož tento smartphone je uveden u pod názvem POCO M4 Pro 5G. Nyní je dostupný v omezeném množství obchodů, i tak se nabízí za zajímavou cenu.

Specifikace POCO M4 Pro 5G

Motorola Moto G31

Najít dnes mobilní telefon v nižší cenové kategorii s OLED displejem není jednoduché, ale jedna novinka se nabízí. Model Moto G31 láká na takovou specifikaci, ale nečekejte například 5G. Celkově ale nejsou specifikace na špatné úrovni.

Specifikace Moto G31

Motorola Moto G200 5G

Nejvybavenějším modelem střední třídy od Motoroly je jednoznačně Moto G200. Zde se nabízí Snapdragon 888+, odolnost vůči vodě, rychlejší nabíjení a třeba 108MPx foťák. Podpora pro sítě páté generace je samozřejmostí.

Specifikace Moto G200

Exit mobile version