Dotekomanie.cz

Motorola odhalí Moto G Power (2022) na přelomu roku

Moto G Power 2022 3 1200x866x

Zdroj: GSMArena.com

Nová generace modelu Moto G Power určená pro rok 2022 má společnost Motorola v plánech pro nejbližší období. Nejnovější únik přibližuje klíčové specifikace a možnou podobu telefonu. Novinka může spatřit světlo světa nejpozději na přelomu tohoto roku, kdy by výrobci přesně vyšel roční rozestup mezi jednotlivými zástupci.

Vylepšení v nedohlednu

Budoucí majitele na první pohled nečekají žádná extra vylepšení, neboť výrobce zřejmě chystá jen nejnutnější výměny u vybraných prvků. Čelní panel by měl zabírat 6,5palcový TFT LCD displej s HD+ rozlišením a 90Hz obnovovací frekvencí. Proděravený otvor uprostřed zabere základní 8megapixelová selfie kamerka.

Hardwarová stránka bude zahrnovat operační paměť RAM o velikosti 4 GB a 64GB uživatelské úložiště včetně podpory paměťové microSD karty. Cesty se zatím značně rozchází u dodavatele čipové sady, protože se hovoří o Helio G35/G37 od MediaTeku nebo cenově dostupném Snapdragonu bez dalšího upřesnění.

Přepracovaná záda mají nést tři objektivy fotoaparátu s hlavním 50MPx snímačem, ke kterému připojí LED blesk a snímač otisků prstů umístěný tradičně přímo v logu výrobce. Mezi zbývající výbavu si najde cestu systém Android 11, certifikace IP52, funkce dual-SIM, 5 000mAh baterie s 10W nabíjením, technologie NFC, USB-C port či 3,5mm sluchátkový jack.

Zdroj: GSMArena.com

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Exit mobile version