Dotekomanie.cz

Meizu odhalilo sluchátka Pop ve 3. generaci

Meizu Pop3 1 2684x1244x

Zdroj: Meizu.com

V pořadí 3. pokračování bezdrátových sluchátek Pop od společnosti Meizu bylo oficiálně představeno a oproti předchozí generaci doznalo drobných vylepšení. Čínský producent stále hodně vsází na kompaktní rozměry, přičemž uvnitř využívají každého volného prostoru. Ke Dni nezadaných (11.11.) mají navíc připravenou speciální slevu, která sluchátka Pop3 dělá ještě více atraktivnější.

Nevšední špunty

Součástí sluchátka je 13mm dynamický měnič, 40mAh baterie a každé hmotnostně vychází na úctyhodných 4,5 gramů. Jejich celková výdrž činí 24 hodin v kombinaci s nabíjecím pouzdrem, které nese 400mAh baterii a vstup pro USB-C kabel. Při plném dobití zvládnou maximálně 6 hodin provozu. Samotná komunikace mezi zařízeními probíhá přes funkci Bluetooth 5.2.

Zdroj: Meizu.com

Uvnitř bohužel chybí standardní technologie ANC, ale podpora ENC (Environmental Noise Cancellation) také výrazně eliminuje šum z okolí. Získaná certifikace odolnost IPX5 přináší zvýšenou odolnost vůči vodě. Dotykové plošky dovolují vzdálené ovládání telefonních hovorů či hudebního přehrávače. Ovšem funkce rychlého párování funguje pouze v rámci vlastního rozhraní Flyme OS.

Nakonec zbývá dodat, že doporučená prodejní cena činí zhruba 793 Kč, ale právě během zmiňovaného svátku Singles Day v Číně vyjdou jen na cca 689 Kč.

Zdroj: Meizu.com

Zdroje: detail.meizu.com, gizmochina.com

Exit mobile version