Dotekomanie.cz

Získejte robotický vakuový vysavač Xiaomi Mijia G1 se slevou 88 % a dopravou zdarma [sponzorovaný článek]

xiaomi mijia G1 1265x683x

Úklid domácnosti patří k náročným činnostem a každý pomocník, který nám tuto činnost usnadní, je vítán. Jedním z takových pomocníků je i robotický vakuový vysavač Xiaomi Mijia G1, který vám dnes nabízíme ve speciální nabídce se slevou 88 % v internetovém obchodě Cafago.com.

Robotický vysavač Xiaomi Mijia G1 jako skvělý pomocník do domácnosti

Robotický vysavač je vybaven silným motorem japonské značky NIDEC, jehož sací výkon dosahuje 2 200 Pa. Vysavač je vybaven baterií s kapacitou 2 500 mPa, která zajistí až 90 minut nepřetržitého vysávání. Nechybí ani vodní zásobník napojený na čerpadlo, díky kterému vysavač zvládá i mokré čištění.

Pokud chcete aby vysavač uklízel i v době, kdy zrovna nebudete doma, dobře poslouží aplikace Mijia díky které je možné vysavač vzdáleně ovládat v reálném čase. Vysavač si poradí s čištěním všech typů povrchů od plovoucích podlah až po koberce. Vysavač se dokáže dostat i pod skříň, nebo pohovku, pakliže má k tomu dostatek prostoru.

Mezi klíčové funkce patří:

Specifikace vysavače Xiaomi Mijia G1:

Zaujal vás tento pomocník do domácnosti, díky kterému bude vysávání a úklid mnohem jednodušší? Pak neváhejte a objednávejte v internetovém obchodě Cafago.com a to se slevou 88 % a dopravou z německého skladu zdarma. Nabídka je časově omezená.

Exit mobile version