Dotekomanie.cz

Vivo chystá X60t Pro s čipem Dimensity 1200

IMG 20210506 220806 4000x3008x

Zdroj: Dotekománie

Model X60t Pro od společnosti Vivo do dnešní doby potvrdilo několik na sobě nezávislých úniků a právě teď se připojuje také známý úřad TENAA z Číny. Jak bývá zvykem, tak certifikační orgán přináší téměř všechny klíčové specifikace včetně konečné podoby zařízení. Chystaný telefon by se měl na prodejních pultech objevit v nejbližší možné době.

Má vyšší ambice

Zveřejněný výpis do přední části nasazuje 6,44palcový AMOLED panel s FullHD+ rozlišením a 16megapixelovou kamerku na oblíbené selfie snímky. O nadstandardní výkon se postará osmijádrový čipset Dimensity 1200 od MediaTeku, k němuž dosadí několik hardwarových konfigurací. Ty se údajně budou kombinovat s 6/8GB operační pamětí RAM a 64/128/256GB interním úložištěm.

Naopak záda obsadí především hlavní 64megapixelový objektiv fotoaparátu a ostatní dva senzory nejsou zatím upřesněny. Článek baterie s kapacitou 3 920 mAh by mohla podporovat technologii rychlého nabíjení. Chybět by neměl ani skener otisků prstů či NFC technologie na bezkontaktní placení.

Od prvního spuštění telefon poběží pod operačním systémem Android 11, který překryje vlastní softwarové řešení OriginOS nebo FunTouchOS. Nakonec lze dodat, že prodejci mají nabízet minimálně tři barevné verze – bílou, černou, modrou.

Zdroj: GSMArena.com

Zdroje: mysmartprice.com, gsmarena.com

Exit mobile version